Katalog

Povolené filtry:
    Ocenění
    Odrůda

    Slevy

    Typ vína Počet produktů: 431

    na stránku
    Zobrazeno 151 – 180 z 431 položek
    • 265 Kč

      Gugafanga je příjemné víno pro konzumaci 'jen tak' nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      265 Kč
    • 455 Kč

      Der Geistesblitz je velké víno s výrazným vlivem dřeva, ve kterém zrálo. Vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo zvěřině, též k vyzrálým sýrům.

      455 Kč
    • 581 Kč  645 Kč  -10%

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích. 

      581 Kč  645 Kč  -10%
      Sleva!
    • 1 319 Kč  1 465 Kč  -10%

      Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích. 

      1 319 Kč  1 465 Kč  -10%
      Sleva!
    • 236 Kč  295 Kč  -20%
      Výprodej!

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. 

      236 Kč  295 Kč  -20%
    • 365 Kč

      Pelaverga dává čerstvá vína s ovocitým charakterem ve vůni i chuti, která jsou výtečným partnerem k široké paletě pokrmů z masa, těstovinám i sýrům. Doporučujeme především k těstovinám s masovou náplní. 

      365 Kč
    • 430 Kč

      Langhe Nebbiolo je plné víno s výraznými tříslovinami (zatím nemělo čas se ‚zakulatit‘ – vhodné pro milovníky tvrdých vín) kombinující ovocitost s tóny dřeva z dubových sudů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům, zvěřině nebo k vyzrálým sýrům.

      430 Kč
    • 236 Kč  295 Kč  -20%
      Výprodej!

      Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a mineralitou. Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů nebo zeleninovým salátům, také vynikající jako aperitiv. 

      236 Kč  295 Kč  -20%
    • 1 725 Kč

      V květnové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti bílých vín z lokálních odrůd z produkce tří vinařství ze tří regionů: Scriani (region Veneto) - Garganega a Trebbiano, Le Masciare (Kampanie) - Fiano a Greco a Cantina Ariano (Apulie) - Bombino Bianco a Falanghina. Shodou okolností všechna vína pochází z ročníku 2019.  Ochutnejte a najděte si to svoje...

      1 725 Kč
    • 324 Kč  360 Kč  -10%

      Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno Rolona se představuje bohatou směsí vůní – cítíme zelené hrušky a jablka, citronové plody ale i čerstvé luční seno. Rolona je vhodným společníkem ke všem chodům, doporučujeme jej především k pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.    

      324 Kč  360 Kč  -10%
      Sleva!
    • 446 Kč  495 Kč  -10%

      Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Hrozny k výrobě vína Rovereto pochází ze starých keřů s nízkou produkcí, ale poskytují vína ‚s charakterem‘. Doporučujeme toto víno pro špičkovou gastronomii nebo pro vychutnání vína ‚jen tak‘.  

      446 Kč  495 Kč  -10%
      Sleva!
    • 275 Kč

      Víno Trebbiano se představuje elegantním květinovým aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou a mineralitou. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.    Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno Peccorino z vinařství Radica.

      275 Kč
    • 355 Kč

      Plné víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s jídlem nebo pro užití si vína 'jen tak' s výběrem čerstvých a středně vyzrálých sýrů. Víno je výtečné již nyní, ale má i potenciál pro několikaleté ležení.  Víno je vyprodáno, čekáme na další dodávku. Prozatím doporučujeme Vaší pozornosti víno Leithaberg DAC Weiss 2020 z vinařství Martin Reifeld.

      355 Kč
    • 375 Kč  395 Kč  -5%

      Víno Tullum Pecorino se představuje plným tělem a vůní exotického ovoce a citrusových plodů. Výtečné k rybám, bílému masu i lehkým úpravám červeného masa nebo k výběru čerstvých a polozralých sýrů. 

      375 Kč  395 Kč  -5%
      Sleva!
    • 295 Kč

      Víno Rosso Conero se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose cítíme také tóny tabáku, balzamika a bylinek. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.   

      295 Kč
    • 535 Kč

      Víno Montepulciano se představuje plným tělem a bohatou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose i na patře cítíme také tóny karamelu a čokolády. Výtečné k pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálým sýrům.  

      535 Kč
    • 315 Kč

      Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno! 

      315 Kč
    • 435 Kč

      Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení!

      435 Kč
    • 245 Kč

      Červená Amnesia, kupáž odrůd Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez (= Tempranillo), je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro dlouholetou archivaci. Svým způsobem univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům z červeného masa a polotvrdým sýrům.

      245 Kč
    • 259 Kč  345 Kč  -25%
      Výprodej!

      Pinot Grigio je v zahraničí nejznámějším 'italským' vínem. Zde můžeme ochutnat příjemné, lehké víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě  nebo méně výrazným úpravám drůbeže.

      259 Kč  345 Kč  -25%
    • 367 Kč  395 Kč  -7%

      Pribus je víno inspirované oxidativními víny z francouzského regionu Jura. Plné víno, které si užijete s výraznými úpravami ryb a bílého masa, tepelně upravenou zeleninou nebo výběrem sýrů. Vhodné též pro posezení s vínem 'jen tak'. Víno má dobrý potenciál pro další archivaci. 

      367 Kč  395 Kč  -7%
      Sleva!
    • 345 Kč

      Refosco je šťavnaté víno s příjemnými tříslovinami, které si užijete jako společníka k jídlu, nejlepší ke grilovanému masu, zvěřině nebo výběru středně vyzrálých sýrů.

      345 Kč
    • 455 Kč

      Tazzelenghe, plné víno z 'cru' vinice, které si užijete s pečeným nebo grilovaným masem, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů. Vhodné též pro posezení s vínem 'jen tak'. Víno má dobrý potenciál pro další archivaci.  Poslední láhve.

      455 Kč
    • 245 Kč

      Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.

      245 Kč
    • Víno Zweigelt je příjemný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr. Ale můžeme si víno vychutnat samotné 'jen tak'. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Doporučujeme Vaší pozornosti vína Zweigelt od Sepp Moser.

      245 Kč
    • 265 Kč

      Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa. 

      265 Kč
    • 309 Kč  325 Kč  -5%

      Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované. Poslední láhve.

      309 Kč  325 Kč  -5%
      Sleva!
    • 365 Kč

      Frankovka dává vína s vyšší kyselinkou a znatelnými tříslovinami. Naše frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno vhodné k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a sýrům.

      365 Kč
    • 385 Kč

      Víno Out je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Frankovky a Zweigeltrebe. Out je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro několikaletou archivaci. Poslední láhve.

      385 Kč
    • 1 575 Kč

      V červencové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti bílých odrůdových vín, jejichž název zní 'barevně'. Ochutnejte a najděte si tu svoji oblíbenou 'barvu' u bílých odrůd :-) 

      1 575 Kč
    Zobrazeno 151 – 180 z 431 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne