Katalog
Nahrávám...
Boeri Limited Edition 2015, Barbera...
Modrá odrůda Dolcetto, ta 'třetí v pořadí' v regionu Piemont. Pěstuje se v několika produkčních oblastech regionu, nejznámější jsou vína Dolcetto ze dvou denominací: Dogliani DOCG a Ovada DOCG.
Víno Aur-Oura je lehké univerzální víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Poslední láhve.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa. Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno...
Výběr vín z odrůdy Dolcetto, třetí nejoblíbenější odrůdy regionu Piemont (za odrůdami Barbera a Nebbiolo). V sadě na Vás čekají vína od pěti různých vinařů a z různých produkčních podoblastí, takže můžeme porovnat vliv terroir, stáří keřů i rozdílného přístupu k práci ve sklepě.
Naše víno La Uéca má rubínovou barvu s nachovými tóny, vůně připomíná červené ovoce, především třešně. Vína Dolcetto jsou univerzální párování s jídlem, mohou doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Víno La Uéca obstojí i samotné při užívání si vína 'jen tak' s malým občerstvením. Poslední láhve.
Víno Losna je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a minimem tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Také vhodné k několikaleté archivaci. Poslední láhve.
Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Poslední láhve.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa.
Víno Erché patří do vrcholné produkce vinařství - elegantní, ale stále lehké víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. také vhodné k několikaleté archivaci. Poslední láhve.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa. Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno...
Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Naše víno La Uéca má rubínovou barvu s nachovými tóny, vůně připomíná červené ovoce, především třešně. Vína Dolcetto jsou univerzální párování s jídlem, mohou doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Víno La Uéca obstojí i samotné při užívání si vína 'jen tak' s malým občerstvením.
Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa.
Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Poslední láhve.
Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě se setkáte s šesti suchými víny vhodnými jak pro gastronomii tak i pro zamyšlení a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-)
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr 'sázka na jistotu' - výběr vín z produkce dvou nejlepších vinařství v naší nabídce, Boeri Alfonso a Antonio Sasa. Snad Vás tato vína potěší v současné těžké době. V sadě na Vás šest červených vín z Piemontu, Toskánska a Veneta. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)