Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Víno Zharpí patří do kategorie Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni.Doporučujeme i jako aperitiv, nebo pro užití si vína ‘jen tak’.
Víno Sgajo patří do kategorie Extra Dry a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k rizotu, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Doporučujeme i jako aperitiv, nebo pro užití si vína ‘jen tak’.
Víno Canah patří do kategorie Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Víno Quorum patří do kategorie Extra Dry a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k rizotu a mořským plodům, k dezertům a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Nebo si užijte toto víno ‘jen tak’. Víno je vyprodáno. Pracujeme na doplnění našich zásob.
Víno Col di Manza (Extra Dry) patří k vrcholu produkce vinařství. Jedná se o víno z biodynamické produkce a navíc o víno Millesimato, tj. víno z jedné konkrétní sklizně. Hodí se především jako společník k vysoké gastronomii, báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Nabízíme Vám sadu šesti vín reprezentujících nejoceňovanější vinařské oblasti Itálie - Piemonte (Barolo a Gavi), Toskánsko (Brunello a Vino Nobile), Umbrie (Sagrantino) a Veneto (Amarone).
Víno Genesis patří do kategorie Extra Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Carpané je velké víno, které nám odhaluje potenciál odrůdy Corvina, hlavní odrůdy vín rodiny Valpolicella. Doporučujeme vychutnat samotné při chvílích zamyšlení s vínem.
Recioto je méně známé 'dvojče' velkého vína Amarone, oproti kterému se vyznačuje nižším obsahem alkoholu a naopak vyšším obsahem zbytkového cukru. Ideální víno k dezertům nebo jako sklenička na dobré trávení. Velké víno pro vzácné příležitosti! Poslední láhve.
Valpolicella je lehké a harmonické víno vhodné k drůbeži, těstovinám, rizotu nebo studeným předkrmům.
Vína Custoza, kupáž založená na lokálních odrůdách Garganega a Trebbiano, je lehké svěží víno, vhodné k výraznějším úpravám ryb a drůbeži.
Nabízíme Vám sadu dvanácti vín - 9 italských a 3 rakouská, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy 2020. Za normální situace bychom tato vína společně ochutnali na tradiční Galadegustaci oceněných vín ze soutěže PWT uplynulého roku. Vzhledem k aktuálnímu omezení Vám nabízíme sadu oceněných vín pro 'virtuální' degustaci v teple...
V květnové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti bílých vín z lokálních odrůd z produkce tří vinařství ze tří regionů: Scriani (region Veneto) - Garganega a Trebbiano, Le Masciare (Kampanie) - Fiano a Greco a Cantina Ariano (Apulie) - Bombino Bianco a Falanghina. Shodou okolností všechna vína pochází z ročníku 2019. Ochutnejte a najděte si to svoje...
V červencové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti bílých odrůdových vín, jejichž název zní 'barevně'. Ochutnejte a najděte si tu svoji oblíbenou 'barvu' u bílých odrůd :-)
Nabízíme Vám sadu dvanácti vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všechna vína byla na soutěži P.W.T. 2021 oceněna Velkou zlatou medailí a titulem "Prague Premium Gold". Sedm z těchto vín získalo titul Šampión kategorie respektive Regionální šampión.
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr 'sázka na jistotu' - výběr vín z produkce dvou nejlepších vinařství v naší nabídce, Boeri Alfonso a Antonio Sasa. Snad Vás tato vína potěší v současné těžké době. V sadě na Vás šest červených vín z Piemontu, Toskánska a Veneta. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Vína Soave, odrůdové víno z odrůdy Garganega, je elegantní aromatické víno, vhodné k širokému spektru pokrmů - od polévek přes předkrmy, pokrmy z ryb, těstoviny až po tepelně upravenou zeleninu nebo pokrmy z vajec.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Valpolicella Ripasso - plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Poslední láhve.
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti!
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Zde v provedení Riserva. Velké víno pro vzácné příležitosti! Poslední láhve.
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti! Poslední láhve.
Víno Brunei, Prosecco Superiore kategorie Brut se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Vescovo Moro je elegantní a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
La Roara je vlastně 'nepravé Amarone'. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost!
Tano je vlajková loď vinařství. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost!
Angelin je plné a harmonické víno s výrazným projevem zralého ovoce, medu mandlí a kořenitých tónů z ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z ryb a bílého masa nebo k výběru sýrů s ušlechtilou plísní. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
Víno Animae představuje vrchol produkce vinařství Perlage. Při jeho výrobě nebylo použito dodatečného šíření. Doporučujeme užít si vína ‘jen tak’ při slavnostních příležitostech, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům, také výtečné k pokrmům suši. Víno je vyprodáno, čekáme na...
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se 'dobře pije' a 'samo mizí z láhve' :-) Zkuste je i Vy!
Víno Otreval, Prosecco Superiore kategorie Brut Zero se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky skutečně suchých sektů.