Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Ročníkové víno Prosecco Superiore kategorie Dry se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k těstovinám, pokrmům ryb a bílého masa nebo dezertům a koláčům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’. Víno je vyprodáno, sledujte naše Aktuality, kdy dovezeme další.
Fonduel patří mezi takzvaná vína Col Fondo - tradiční Prosecco se sedimentem, které druhotně zrálo v láhvi. Hodí se především jako společník k chvílím pohody ‘jen tak’ nebo s malým občerstvením případně výběrem sýrů. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Sledujte naše Aktuality.
Pinot Grigio je v zahraničí nejznámějším 'italským' vínem. Zde můžeme ochutnat příjemné, lehké víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže.
Vescovo Moro je elegantní a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
La Roara je vlastně 'nepravé Amarone'. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost!
Tano je vlajková loď vinařství. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost! Poslední láhve.
Angelin je plné a harmonické víno s výrazným projevem zralého ovoce, medu mandlí a kořenitých tónů z ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z ryb a bílého masa nebo k výběru sýrů s ušlechtilou plísní. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
Víno Animae představuje vrchol produkce vinařství Perlage. Při jeho výrobě nebylo použito dodatečného šíření. Doporučujeme užít si vína ‘jen tak’ při slavnostních příležitostech, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům, také výtečné k pokrmům suši. Víno je vyprodáno, čekáme na...
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se 'dobře pije' a 'samo mizí z láhve' :-) Zkuste je i Vy!
Pro romantické posezení s přáteli nebo jako doprovod k lehkému obědu jsme pro Vás vybrali z naší nabídky Sadu vín rosé - výběr růžových vín z produkce našich partnerů z Itálie. Ochutnejte jednotlivá vína a porovnejte, který styl a terroir Vám nejlépe vyhovuje.
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se 'dobře pije' a 'samo mizí z láhve' :-) Zkuste je i Vy!
Víno Otreval, Prosecco Superiore kategorie Brut Zero se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky skutečně suchých sektů.
Víno A3, Prosecco Superiore kategorie Extra Brut se hodí především jako společník ke grilovaným pokrmům, masům i zelenině. Doporučujeme milovníkům suchých sektů.
Víno Brunei, Prosecco Superiore kategorie Brut se hodí jako aperitiv, v párování s pokrmy doporučujeme k zeleninovým salátům, těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů. Také vhodné pro užití si sklenky vína ‘jen tak’.
Víno Tittoni, Prosecco Superiore kategorie Dry doporučujeme k těstovinám s masem, pokrmům ryb a bílého masa nebo dezertům a koláčům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky méně suchých sektů.