Katalog
Nahrávám...
Tano je vlajková loď vinařství. Plné...
Víno Zharpí patří do kategorie Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni.Doporučujeme i jako aperitiv, nebo pro užití si vína ‘jen tak’.
Víno Sgajo patří do kategorie Extra Dry a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k rizotu, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Doporučujeme i jako aperitiv, nebo pro užití si vína ‘jen tak’.
Víno Canah patří do kategorie Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Víno Quorum patří do kategorie Extra Dry a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k rizotu a mořským plodům, k dezertům a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Nebo si užijte toto víno ‘jen tak’. Poslední láhve.
Víno Blanc de Blancs Brut bylo vytvořeno tradiční šampaňskou metodou kvašení v láhvi. Doporučujeme jako aperitiv nebo slavnostní přípitek, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’. Poslední láhve.
Víno Genesis patří do kategorie Extra Brut a tedy se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodů, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Sekt Chardonnay Brut je vhodný jako aperitiv nebo doprovod k lehčím jídlům - předkrmům, zeleninovým salátům nebo k úpravám ryb a mořských plodů. A také 'jen tak' jako společník k Vašim příjemným chvílím pohody. Poslední láhve.
Víno Korí Brut je vyrobeno z bílé odrůdy Bellone a hodí se především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodům a rybám, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’. Poslední láhve.
Víno Prosecco Superiore kategorie Brut se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Víno Prosecco Superiore kategorie Extra Dry se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k těstovinám, salátům, zeleninovým pokrmům a mořským plodům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Ročníkové víno Prosecco Superiore kategorie Dry se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k těstovinám, pokrmům ryb a bílého masa nebo dezertům a koláčům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Fonduel patří mezi takzvaná vína Col Fondo - tradiční Prosecco se sedimentem, které druhotně zrálo v láhvi. Hodí se především jako společník k chvílím pohody ‘jen tak’ nebo s malým občerstvením případně výběrem sýrů. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Sledujte naše Aktuality.
Víno Animae představuje vrchol produkce vinařství Perlage. Při jeho výrobě nebylo použito dodatečného šíření. Doporučujeme užít si vína ‘jen tak’ při slavnostních příležitostech, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům, také výtečné k pokrmům suši. Poslední láhve.
Ribota je perlivé víno s nižším obsahem alkoholu a vyšším zbytkovým cukrem, který však díky vyššímu obsahu kyselinek nedominuje v chuti a víno tak působí čerstvým a osvěžujícím dojmem. Výborné víno ke sladkým dezertům nebo pro pití 'jen tak' zvláště v letních dnech.