Katalog
Nahrávám...
Víno Fiano di Avelino se představuje...
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, v roce 2010 vyprodukoval jen asi 1,800 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná netradiční metodou - víno zrálo v barrique soudcích. Víno pro výjimečnou příležitost! Víno je vyprodáno. Musíme počkat na další mimořádný ročník. :-)
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro významnou příležitost.
Odrůda Sangiovese dává mohutná komplexní vína. Připravili jsme pro Vás sadu tří láhví, po jedné ze tří 'velkých' apelací: Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano a Chianti Classico. Ochutnejte a rozhodněte, které z těchto vín nejvíce vyhovuje Vašim chuťovým buňkám.
Odrůda Sangiovese dává mohutná komplexní vína. Připravili jsme pro Vás sadu šesti láhví, po dvou ze tří 'velkých' apelací: Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano a Chianti Classico. Ochutnejte a rozhodněte, které z těchto vín nejvíce vyhovuje Vašim chuťovým buňkám.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.
Rosso di Montefalco, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Merlot přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr...
Přinášíme Vám výběr šesti 'devadesátkových' vín oceněných porotou soutěže Prague Wine Trophy. Tři významné odrůdy italského vinařství - Barbera, Nebbiolo a Sangiovese - se prezentují vždy dvěma víny z produkce specialisty na danou odrůdu. Užijte si chvíle potěšení s těmi nejlepšími z nejlepších!
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 4,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná netradiční metodou - víno zrálo v barrique soudcích. Víno pro výjimečnou příležitost!
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává mohutná komplexní vína. Petaso je ‚druhé‘ víno vinařství – charakterem podobné, i když s menší koncentrovaností, vínu Vino Nobile. Doporučujeme k úpravám červeného masa, těstovinám nebo středně vyzrálým sýrům.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'. Nabízíme Vám vertikálu tří ročníků vína Messaggero (Vino Nobile), ochutnejte a posuďte jak se víno vyvíjí v čase.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro významnou příležitost.
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno PURO vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 2,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná tradiční metodou - víno zrálo ve velkém dřevěném sudu. Veliké víno pro zvláštní příležitosti.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává mohutná komplexní vína. Petaso je ‚druhé‘ víno vinařství – charakterem podobné, i když s menší koncentrovaností, vínu Vino Nobile. Doporučujeme k úpravám červeného masa, těstovinám nebo středně vyzrálým sýrům.
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 4,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná netradiční metodou - víno zrálo v barrique soudcích. Víno pro výjimečnou příležitost!
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
V lednové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr 'nejoblíbenějších' (= nejprodávanějších) vín uplynulého roku. V sadě na Vás čeká šest červených vín, všechna z produkce italských vinařů. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení!
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr 'sázka na jistotu' - výběr vín z produkce dvou nejlepších vinařství v naší nabídce, Boeri Alfonso a Antonio Sasa. Snad Vás tato vína potěší v současné těžké době. V sadě na Vás šest červených vín z Piemontu, Toskánska a Veneta. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Víno "Monsignore", kupáž Montepulciano s menším množstvím Sangiovese, se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce. Výtečné k těstovinám s masem, pokrmům z červeného masa (i ve výrazných úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.
Víno "Kalefeno", kupáž Montepulciano se Sangiovese, se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z červeného masa (i ve výrazných úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.
Víno Giulia můžeme považovat za 'supertoskánce', i když ne tak úplně - ve víně najdeme i nezanedbatelnou část odrůdy Sangiovese.. Víno Giulia vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 4,000 lahví tohoto příjemného vína pro chvíle potěšení!
Rosso di Montefalco, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Merlot přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr...