Katalog
Nahrávám...
Il Montino je špičkový produkt vinařství, na kterém můžete pochutnat teď stejně tak jako nechat jej ležet ještě dalších 5-7 roků, kdy se bude stále zlepšovat. Výtečné víno k jídlu, především k rybám, těstovinám, bílému i červenému masu nebo k čerstvým sýrům.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s kořenitými projevy, neváhejte a zkuste víno La Romba! Ideální partner k úpravám červeného masa a sýrům. Poslední láhve.
Derthona je kvalitní víno, na kterém můžete pochutnat teď stejně tak jako nechat jej ležet ještě dalších 5 roků, kdy se bude stále zlepšovat. Výtečné víno k jídlu, především k rybám, těstovinám, bílému i červenému masu nebo k čerstvým sýrům.
Elisa je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného. Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Výběr vín z odrůdy Barbera, nejoblíbenější odrůdy regionu Piemont, a to ze tří podoblastí: Alba, Asti a Colli Tortonesi. V sadě na Vás čekají vína od pěti různých vinařů, můžeme tak porovnat vliv terroir, stáří keřů i rozdílného přístupu k práci ve sklepě.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Nabízíme Vám sadu dvanácti vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všechna vína byla na soutěži P.W.T. 2021 oceněna Velkou zlatou medailí a titulem "Prague Premium Gold". Sedm z těchto vín získalo titul Šampión kategorie respektive Regionální šampión.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Monleale je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného. Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě "pro vychutnání" se setkáte se šesti suchými víny s komplexnějším charakterem, kromě párování s jídlem si je můžeme vychutnat i samotná. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-)
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě "pro potěšení i vychutnání" se setkáte s dvanácti suchými víny z odrůdy Dolcetto - jak přímočará pro párování s jídlem, tak i komplexnější, která si můžeme vychutnat i samotná. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené...