Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Výběr vín z odrůdy Dolcetto, třetí nejoblíbenější odrůdy regionu Piemont (za odrůdami Barbera a Nebbiolo). V sadě na Vás čekají vína od pěti různých vinařů z pěti různých produkčních podoblastí, takže můžeme porovnat vliv terroir, stáří keřů i rozdílného přístupu k práci ve sklepě.
V listopadové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Barbera - jedné ze dvou (vedle odrůdy Nebbiolo) hlavních odrůd Piemontu. A pro mne osobně, z té nejlepší :-) V této sadě "Barbera pro potěšení" se setkáte s šesti víny 'přístupnějšími' a v nejlepším slova smyslu vhodnými pro párování s jídlem. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené...
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. Poslední láhve.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. Poslední láhve.
Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
V říjnové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Nebbiolo - jedné ze dvou (vedle odrůdy Barbera) hlavních odrůd Piemontu. V této sadě "Nebbiolo pro potěšení" se setkáte s šesti víny 'přístupnějšími' a v nejlepším slova smyslu vhodnými pro párování s jídlem. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Nebbiolo :-)
Víno Dolcetto příjemné víno s ovocitým charakterem vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - doporučujeme k těstovinám, tepelně upravené zelenině nebo lehčím úpravám červeného masa.
V listopadové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Barbera - jedné ze dvou (vedle odrůdy Nebbiolo) hlavních odrůd Piemontu. A pro mne osobně, té nejlepší :-) V této sadě "Barbera pro vychutnání" se setkáte s šesti vyzrálými a komplexními víny vhodnými pro zamyšlení se a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje...
Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě "pro vychutnání" se setkáte se šesti suchými víny s komplexnějším charakterem, kromě párování s jídlem si je můžeme vychutnat i samotná. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-)
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě "pro potěšení i vychutnání" se setkáte s dvanácti suchými víny z odrůdy Dolcetto - jak přímočará pro párování s jídlem, tak i komplexnější, která si můžeme vychutnat i samotná. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené...