Víno Brunei, Prosecco Superiore kategorie Brut se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’.
Víno Otreval, Prosecco Superiore kategorie Brut Zero se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky skutečně suchých sektů.
Víno A3, Prosecco Superiore kategorie Extra Brut se hodí především jako společník ke grilovaným pokrmům, masům i zelenině. Doporučujeme milovníkům suchých sektů.
Víno Saomi, Prosecco kategorie Brut se hodí jako aperitiv, v párování s pokrmy doporučujeme k zeleninovým salátům, těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů. Také vhodné pro užití si sklenky vína ‘jen tak’.
Víno Tittoni, Prosecco Superiore kategorie Dry doporučujeme k těstovinám s masem, pokrmům ryb a bílého masa nebo dezertům a koláčům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky méně suchých sektů.