Katalog
Nahrávám...
Víno Aur-Oura je lehké univerzální víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Mimořádné víno z tradiční vinice, navíc ze starých keřů. Reitemp můžeme použít v 'náročné gastronomii' nebo pro pití 'jen tak'. Poslední láhve.
Výběr vín z odrůdy Dolcetto, třetí nejoblíbenější odrůdy regionu Piemont (za odrůdami Barbera a Nebbiolo). V sadě na Vás čekají vína od pěti různých vinařů a z různých produkčních podoblastí, takže můžeme porovnat vliv terroir, stáří keřů i rozdílného přístupu k práci ve sklepě.
Víno Erché patří do vrcholné produkce vinařství - elegantní, ale stále lehké víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. také vhodné k několikaleté archivaci.
Víno Losna je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a minimem tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Také vhodné k několikaleté archivaci. Poslední láhve.
Steira patří do vrcholné produkce vinařství - elegantní víno z 'cru' vinice Rocco. Víno se projevuje výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Nebo si je vychutnejte 'jen tak'! Vhodné k dlouholeté archivaci. Víno Steira je vyprodáno,...
Víno Admura z odrůdy Albarossa je elegantní, ale stále lehké víno s výrazným ovocným charakterem s příjemným obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Také vhodné k několikaleté archivaci.
Víno Ra Neira z 'královské' odrůdy Piemontu - Nebbiolo, nové víno v nabídce vinařství, ročník 2016 je panenská sklizeň. Představuje elegantní, ale stále lehké víno s výrazným obsahem tříslovin, které je vhodné především k pokrmům z červeného masa, zvěřině nebo výběru sýrů na závěr. Také vhodné k několikaleté archivaci. Poslední láhve.
Rataraura je 'dospělé' víno, které můžeme párovat se širokým spektrem pokrmů - od těstovin, především s masovou náplní, přes pokrmy s použitím hub, úpravy červeného masa až po talíř s výběrem sýrů. Nebo nebo pro pití 'jen tak'. Víno Rataraura 2016 je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Doporučuje Vaší pozornosti víno Reitemp 2015 z téhož vinařství.
Mimořádné víno z tradiční vinice, navíc ze starých keřů. Reitemp můžeme použít v 'náročné gastronomii' nebo pro pití 'jen tak'.