Katalog
Nahrávám...
Tano je vlajková loď vinařství. Plné...
Růžové víno Sogno di Volpe z odrůdy Nero di Troia patří k vrcholu produkce vinařství. Toto víno rosato se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k širokému spektru jídel - k předkrmům, polévkám, zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů až po úpravy bílého masa. Poslední láhve.
Pro romantické posezení s přáteli nebo jako doprovod k lehkému obědu jsme pro Vás vybrali z naší nabídky Sadu vín rosé - výběr růžových vín z produkce našich partnerů z Itálie a Rakouska. Ochutnejte jednotlivá vína a porovnejte, který styl a terroir Vám nejlépe vyhovuje.
Růžové víno é Bio je víno vhodné pro horké letní dny, k přátelskému posezení nebo k lehkým jídlům - k zeleninovým salátům, čerstvým sýrům nebo pokrmům z ryb a mořských plodů. Objednejte si vino rosato a užijte si pohodové chvíle se svými nejbližšími! Na zdraví! :o)
Řada Vivat přináší čerstvá, lehká a v nejlepším slova smyslu přímočará vína pro 'každodenní pití' - pro příležitosti, kdy nepotřebujeme přemýšlet o vrstevnatosti vína. Rosé je vhodný společník k zeleninovým salátům, pokrmům z ryb i bílého masa, čerstvým sýrům. Poslední láhve.
Řada Vivat přináší čerstvá, lehká a v nejlepším slova smyslu přímočará vína pro 'každodenní pití' - pro příležitosti, kdy nepotřebujeme přemýšlet o vrstevnatosti vína ale máme je pouze jako společníka k jídlu. Výtečné na piknik, venkovní párty, grilování nebo na chatu k táboráku. Poslední láhve.
Víno Cerasuolo "Casanova" se představuje sytě růžovou barvou a intenzivní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře převládají ovocné chutě - cítíme zde zralé třešně, ostatně podle nich víno získalo své jméno. Víno Cerasuolo je výtečné výtečné k těstovinám, bílému masu, pizze, pokrmům s houbami nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Růžové víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Toto víno rosato se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k širokému spektru jídel - k předkrmům, polévkám, zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů až po úpravy bílého masa.