Chcete obdarovat pěkným vínem a nevíte jaké víno 'přijde vhod'? Věnujte Dárkový poukaz pro nákup v našem obchodě. Obdarovaný/á si bude moci vybrat vhodné víno dle vlastní chuti a příležitosti, pro kterou víno vybírá! Při objednávce zvolte u dopravy možnost "Vyzvednutí v sídle firmy", aby Vám nebyl účtován poplatek za dopravu. Teď se slevou 5% :-)
Víno Gioccia Secca je vyrobeno z typické piemontské odrůdy Cortese, podobně jako známá vína Gavi DOCG, ale je poníženo na úroveň Vino Bianco. Vyznačuje se jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Mladé čerstvé víno z raritní odrůdy Veltlínské červené. Výtečný společník jídlu, doporučujeme párování s pokrmy z masa, bílého i červeného. Poslední láhve.
Castore je lehké a delikátní víno ze starobylé odrůdy Bellone, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k zeleninovým pokrmům, rybám nebo těstovinám bez masa.
Víno Figueiriha Branco je kupáž odrůd Chardonnay, Arinto a Verdelho. Figueirinha Branco je obzvláště vhodná k pokrmům z ryb a mořských plodů, těstovinám a čerstvým sýrům nebo také jako společník pro posezení s přáteli.
Vína Custoza, kupáž založená na lokálních odrůdách Garganega a Trebbiano, je lehké svěží víno, vhodné k výraznějším úpravám ryb a drůbeži.
Vína Soave, odrůdové víno z odrůdy Garganega, je elegantní aromatické víno, vhodné k širokému spektru pokrmů - od polévek přes předkrmy, pokrmy z ryb, těstoviny až po tepelně upravenou zeleninu nebo pokrmy z vajec.
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy. Poslední láhve.
Hrozny k výrobě vína Sogno di Volpe pochází z nejlepší vinice vinařství a k výrobě jsou použity jen nejlepší hrozny. Výsledkem je lehké čerstvé víno s příjemnou aromatikou a nižší kyselinkou, doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů a čerstvým sýrům, obzvláště z ovčího mléka, nebo k posezení ‚jen tak‘.
Víno Passerina "Casanova" se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
Víno Trebbiano "Casanova" se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Růžové víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Toto víno rosato se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k širokému spektru jídel - k předkrmům, polévkám, zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů až po úpravy bílého masa.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a mineralitou. Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů nebo zeleninovým salátům, také vynikající jako aperitiv.
Arcatura je komplexní víno s ovocným charakterem. Bylo vyrobeno ze starobylé odrůdy Cesanese, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k pokrmům z červeného masa i výrazným a k vyzrálým sýrům.
Víno Cerasuolo "Casanova" se představuje sytě růžovou barvou a intenzivní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře převládají ovocné chutě - cítíme zde zralé třešně, ostatně podle nich víno získalo své jméno. Víno Cerasuolo je výtečné výtečné k těstovinám, bílému masu, pizze, pokrmům s houbami nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené, polosuché. Doporučujeme k zeleninovým i ovocným salátům, vhodné k dezertům nebo plísňovým sýrům, také jako aperitiv. Poslední láhve.
Vína Frascati patří do 'zlatého fondu' italského vinařství, již staří Římané... Eremo Tuscolano na tuto tradici navazuje, vzniká na historických vinicích středověkého kláštera. Víno se představuje kombinací květinových a citrusových vůní a chutí v harmonii s příjemnou kyselinkou a mineralitou ze sopečné půdy, ze které pochází hrozny použité k jeho výrobě....
Mladé čerstvé víno z odrůdy Chardonnay, které má dobrý archivační potenciál. Doporučujeme párování s drůbeží, pokrmy z ryb a těstovinami. Poslední láhve.
Víno Montepulciano se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose i na patře cítíme také tóny vanilky a čokolády. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa.
Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Roero Arneis je elegantní víno ze staré piemontské odrůdy, která byla dříve přidávána k vínům Barolo. Dnes představuje nádherná odrůdová vína. Víno Roero Arneis můžeme pít od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z ryb, např. z tuňáka, plodů moře a bílého masa až po studené úpravy červeného masa. Poslední láhve.
Barbera je plné, harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, ale nejvíce vynikne, když si je otevřeme k výrazným pokrmům, které by mnohá jiná vína přehlušily. Ale můžeme si toto víno vychutnat 'jen tak' s drobným občerstvením nebo s výběrem sýrů.
Víno Passerina "Donnapaolina" se představuje elegantním květinovým a ovocným aroma, na patře čerstvé víno s chuté citrusového ovoce a kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k lehkým úpravám bílého masa nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Barbera je plné, harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, ale nejvíce vynikne, když si je otevřeme k výrazným pokrmům, které by mnohá jiná vína přehlušily. Ale můžeme si toto víno vychutnat 'jen tak' s drobným občerstvením nebo s výběrem sýrů.
Víno Pecorino "Cocciuto" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k těstovinám, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Víno Passerina "Solerzia" se představuje elegantní kombinací květinových a ovocných vůní, na patře cítíme čerstvé víno s chutí exitického ovoce a jemnými kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv, k pokrmům ryb a plodů moře nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.