Chcete obdarovat pěkným vínem a nevíte jaké víno 'přijde vhod'? Věnujte Dárkový poukaz pro nákup v našem obchodě. Obdarovaný/á si bude moci vybrat vhodné víno dle vlastní chuti a příležitosti, pro kterou víno vybírá! Při objednávce zvolte u dopravy možnost "Vyzvednutí v sídle firmy", aby Vám nebyl účtován poplatek za dopravu. Teď se slevou 5% :-)
Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Poslední láhve.
Víno Figueiriha Branco je kupáž odrůd Chardonnay, Arinto a Verdelho. Figueirinha Branco je obzvláště vhodná k pokrmům z ryb a mořských plodů, těstovinám a čerstvým sýrům nebo také jako společník pro posezení s přáteli.
Casotto Antico je středně plné víno, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa (raději ne k těžkým omáčkám a zvěřině) nebo čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
Gugafanga je příjemné víno pro konzumaci 'jen tak' nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Gelber Muskateller je příjemné víno vhodné jako společník k párování s jídlem - můžeme je párovat s jídlem od zeleninových salátů přes pokrmy z ryb a plodů moře, bílého masa až po výběr čerstvých a méně zralých sýrů nebo dezertům na závěr. Poslední láhve.
Poluce je harmonické víno s ovocným charakterem. Bylo vyrobeno ze starobylé odrůdy Nero Buono, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k pokrmům z červeného masa nebo těstovinám s masem. Poslední láhve.
Orí je harmonické víno s ovocitým charakterem, doporučujeme k drůbeži, těstovinám nebo studeným předkrmům.
Hrozny k výrobě vína Sogno di Volpe pochází z nejlepší vinice vinařství a k výrobě jsou použity jen nejlepší hrozny. Výsledkem je lehké čerstvé víno s příjemnou aromatikou a nižší kyselinkou, doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů a čerstvým sýrům, obzvláště z ovčího mléka, nebo k posezení ‚jen tak‘.
Růžové víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Toto víno rosato se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k širokému spektru jídel - k předkrmům, polévkám, zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů až po úpravy bílého masa. Poslední láhve.
Víno Passerina "Donnapaolina" se představuje elegantním květinovým a ovocným aroma, na patře čerstvé víno s chuté citrusového ovoce a kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k lehkým úpravám bílého masa nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Víno Passerina "Casanova" se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
Víno Trebbiano "Casanova" se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Víno Passerina "Solerzia" se představuje elegantní kombinací květinových a ovocných vůní, na patře cítíme čerstvé víno s chutí exitického ovoce a jemnými kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv, k pokrmům ryb a plodů moře nebo ke krémovým a čerstvým sýrům. Poslední láhve.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Zde v kombinaci s odrůdou Merlot, která dává vínu čerstvost a ovocnost. Doporučujeme k párování s těstovinami, pokrmy z bílého i červeného masa nebo výběru středně vyzrálých sýrů.
Víno Pecorino "Contetinelli" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k zeleninovým salátům, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům. Poslední láhve.
Elegantní bílé víno z odrůdy Falanghina se představuje výrazným ovocným charakterem, typickým pro tuto odrůdu a zdůrazněným zráním na kvasničných kalech. Ideální pro milovníky aromatických vín s výraznou kyselinkou. Doporučujeme k pokrmům z ryb a bílého masa a čerstvým (zvláště kozím) sýrům.
Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno Salluvii je ‚základní‘ víno vinařství, prezentuje se jemnou kombinací vůní lučních květů a citrusových plodů. Doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů nebo také jako aperitiv.
Víno Barbassano přináší výrazné aroma zralého červeného ovoce v kombinaci s příjemnými tříslovinami. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrům.
Vaj z odrůdy Barbera je víno s plným tělem, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa včetně těžkým úpravám - omáčkám nebo zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Troncafuga Rosso, víno z hlavní odrůdy střední Itálie - Sangiovese, je příjemné víno s poloplným tělem, prezentuje se směsí ovocných vůní. Doporučujeme k širokému spektru pokrmů - od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z bílého i červeného masa nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Troncafuga Bianco je z odrůdy Trebbiano je příjemné víno s poloplným tělem, prezentuje se směsí květinových vůní. Doporučujeme k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže. Případně pro přátelské posezení 'jen tak'.
Grechetto je 'rodinným stříbrem' mezi bílými víny regionu Umbrie. Příjemné víno s vůní zralého ovoce vhodné k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže. Případně pro přátelské posezení 'jen tak'.
Víno z královské odrůdy regionu - Nero di Troia. K výrobě vína byly použity pouze nejvyzrálejší hrozny, které dají vínu plnost a ovocitý charakter s minimálním obsahem tříslovin. Doporučujeme k nepříliš výrazným pokrmům, které nepřebijí delikátní chuť vína, například houbovému rizotu, grilovanému jehněčímu nebo k středně vyzrálým sýrům.
Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny. Poslední láhve.
Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované. Poslední láhve.
Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny.
Víno Pecorino "Cocciuto" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k těstovinám, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.