Víno Cuvée Joseph Limited z Chateau Croix Mouton je víno vinařství a nabízí vůní plnou zralého ovoce, čokolády a vanilky. V chuti opět dominují zralé černé třešně, lékořice a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Saintayme je elegantní víno s vůní černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-)
Pannobile, kupáž Zweigeltrebe (60%), Svatovavřineckého (20%) a Frankovky (20%), je výtečné harmonické víno, které zaručeně naplní Vaše očekávání, ať už si je vychutnáte samotné nebo společně s pokrmy ze zvěřiny a červeného masa výběrem sýrů. Též vhodné pro archivaci. Poslední láhve.
Pian del Bosco představuje vrchol produkce vinařství. Víno přináší výrazné aroma zralého červeného a lesního ovoce v kombinaci s výraznými tříslovinami. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa, omáčkám, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrům.
Parcella 563 je elegantní víno, které je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od rizota nebo těstovin přes pokrmy z bílého masa až po úpravy červeného masa a zvěřiny nebo výběru vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Pinot Noir – ušlechtilé víno z tradiční vinice Schafleiten ve svahu nad Neziderským jezerem, mimořádně nízká produkce - asi 22 hl na hektar. Samozřejmostí je výrobní postup v souladu s bio-dynamickými principy. Výsledek stojí za to! Doporučujeme toto víno spárovat s dušeným vepřovým nebo s králíkem! Poslední láhve.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Mignane je víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. (Prozatím) mladé víno, které potěší především milovníky vín s výraznými tříslovinami, které se časem zakulatí. Výtečné pro párování s téměř všemi úpravami červeného masa a zvěřiny, těstovinami s masem, pokrmy z hub, případně k výběru vyzrálých sýrů. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Saintayme je elegantní víno s vůní černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-)
Angelin je plné a harmonické víno s výrazným projevem zralého ovoce, medu mandlí a kořenitých tónů z ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z ryb a bílého masa nebo k výběru sýrů s ušlechtilou plísní. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
Il Montino je špičkový produkt vinařství, na kterém můžete pochutnat teď stejně tak jako nechat jej ležet ještě dalších 5-7 roků, kdy se bude stále zlepšovat. Výtečné víno k jídlu, především k rybám, těstovinám, bílému i červenému masu nebo k čerstvým sýrům.
Vescovo Moro je elegantní a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.
Barolo Bricco Carlina je velké víno s plným tělem, vhodné pro výjimečnou příležitost. Výtečné k meditaci s vínem, ať už teď (pro milovníky vín s výraznými tříslovinami) nebo za několik až mnoho roků.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích. Poslední láhve.
Víno Nuda patří mezi vrcholy produkce vinařství, jedná se o společný projekt majitele vinařství Franco Morando a sommeliéra Luca Martini. Jen v dobrých ročnících vznikne 999 očíslovaných láhví. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Chcete obdarovat pěkným vínem a nevíte jaké víno 'přijde vhod'? Věnujte Dárkový poukaz pro nákup v našem obchodě. Obdarovaný/á si bude moci vybrat vhodné víno dle vlastní chuti a příležitosti, pro kterou víno vybírá! Při objednávce zvolte u dopravy možnost "Vyzvednutí v sídle firmy", aby Vám nebyl účtován poplatek za dopravu. Teď se slevou 5% :-)
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Monvigliero je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Víno The Oak představuje vrchol produkce vinařství, kupáž středoevropské odrůdy Frankovka v kombinaci s globálními odrůdami Cabernet Sauvignon a Merlot. Velké víno s výrazným vlivem dřeva, vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo...
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
Boeri Limited Edition 2017, Barbera ze starých keřů, je koruna produkce tohoto vinařství. Výjimečné víno pro výjimečnou příležitost! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello.
Výběr vín z odrůdy Barbera, nejoblíbenější odrůdy regionu Piemont, a to z podoblasti Asti, kde vznikají ty nejkrásnější Barbery. V sadě na Vás čekají vína od tří různých vinařů, vždy po dvou, takže můžeme porovnat vliv terroir, stáří keřů i rozdílného přístupu k práci ve sklepě.