Katalog
Nahrávám...
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti!
Recioto je méně známé 'dvojče' velkého vína Amarone, oproti kterému se vyznačuje nižším obsahem alkoholu a naopak vyšším obsahem zbytkového cukru. Ideální víno k dezertům nebo jako sklenička na dobré trávení. Velké víno pro vzácné příležitosti! Poslední láhve.
Valpolicella je lehké a harmonické víno vhodné k drůbeži, těstovinám, rizotu nebo studeným předkrmům. Víno je vyprodáno.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Valpolicella Ripasso - plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Poslední láhve.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Valpolicella Ripasso - plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti!
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se 'dobře pije' a 'samo mizí z láhve' :-) Zkuste je i Vy!