Červené víno z odrůdy Negroamaro je...
Grechetto je 'rodinným stříbrem' mezi bílými víny regionu Umbrie. Příjemné víno s vůní zralého ovoce vhodné k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže. Případně pro přátelské posezení 'jen tak'.
Montefalco Rosso, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Barbera přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr sýrů...
Troncafuga Bianco je z odrůdy Trebbiano je příjemné víno s poloplným tělem, prezentuje se směsí květinových vůní. Doporučujeme k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže. Případně pro přátelské posezení 'jen tak'. Víno je vyprodáno.
Troncafuga Rosso, víno z hlavní odrůdy střední Itálie - Sangiovese, je příjemné víno s poloplným tělem, prezentuje se směsí ovocných vůní. Doporučujeme k širokému spektru pokrmů - od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z bílého i červeného masa nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Poslední láhve.
Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. APOCA je Víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla. Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.
Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. Marrone je víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla. Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.