Víno Fiano di Avelino se představuje...
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa. Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno...
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými tóny. Výborné k úpravám bílého i červeného masa nebo výběru středně vyzrálých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. Víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno Muntaja 2018, Nebbilo d'Alba od Osvaldo Barberis nebo...
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
V říjnové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Nebbiolo - jedné ze dvou (vedle odrůdy Barbera) hlavních odrůd Piemontu. V této sadě "Nebbiolo pro vychutnání" se setkáte s šesti vyzrálými a komplexními víny vhodnými pro zamyšlení se a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Nebbiolo :-)
Nabízíme Vám sadu dvanácti vín - 9 italských a 3 rakouská, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy 2020. Za normální situace bychom tato vína společně ochutnali na tradiční Galadegustaci oceněných vín ze soutěže PWT uplynulého roku. Vzhledem k aktuálnímu omezení Vám nabízíme sadu oceněných vín pro 'virtuální' degustaci v teple...
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Roero Arneis je elegantní víno ze staré piemontské odrůdy, která byla dříve přidávána k vínům Barolo. Dnes představuje nádherná odrůdová vína. Víno Roero Arneis můžeme pít od předkrmů přes těstoviny, pokrmy z ryb, např. z tuňáka, plodů moře a bílého masa až po studené úpravy červeného masa.
Víno posledního ročníku - bude elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Zatím ještě trochu 'hranaté' a neotesané. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
V lednové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr 'nejoblíbenějších' (= nejprodávanějších) vín uplynulého roku. V sadě na Vás čeká šest červených vín, všechna z produkce italských vinařů. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě se setkáte s šesti suchými víny vhodnými jak pro gastronomii tak i pro zamyšlení a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-)
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými tóny. Výborné k úpravám bílého i červeného masa nebo výběru středně vyzrálých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.