Katalog

Povolené filtry:
    Země původu
    Region
    Alkohol
    Archivace
    Ocenění
    Obsah cukru
    Odrůda
    Bio

    Slevy

    Sangiovese Počet produktů: 34

    na stránku
    Zobrazeno 31 – 34 z 34 položek
    • 338 Kč  375 Kč  -10%

      Víno Terre di Chiesina je 'nepravé Chianti' - hrozny pochází z Chianti oblasti, ale kvůli použití cementových tanků při zrání namísto dřevěných sudů muselo být deklasifikováno. Víno je založeno na odrůdě Sangiovese s menším přídavkem odrůd Merlot a Syrah pro zvýraznění aroma a chuti. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou...

      338 Kč  375 Kč  -10%
      Sleva!
    • 480 Kč

      Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení!

      480 Kč
    • 355 Kč

      Víno "Kalefeno", kupáž Montepulciano se Sangiovese, se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z červeného masa (i ve výrazných úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.   Poslední láhve.

      355 Kč
    • 1 795 Kč

      V únorovém výběru měsíce Vám nabízím výběr vín z našich nových ‚akvizic‘ z uplynulého roku - vína z produkce vinařství, která jsme zařadili do naší nabídky v uplynulém roce. Sada šesti vín, pět červených a jedno bílé, všechna pocházejí z Itálie.

      1 795 Kč
    Zobrazeno 31 – 34 z 34 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne