Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno PURO vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 2,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná tradiční metodou - víno zrálo ve velkém dřevěném sudu. Veliké víno pro zvláštní příležitosti.
Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny. Poslední láhve.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a květinovými tóny. Zde v Seriózním provedení Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů, také vynikající jako aperitiv.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Roero, víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející svěží vůně čerstvého ovoce s nádechem živočišných tónů a i přes dlouhé zrání ve dřevě si víno ponechává charakteristickou ovocnou vůni hroznů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Červené (BIO) víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Hrozny pochází z nejlepší vinice vinařství a k výrobě jsou použity jen nejlepší hrozny. Víno Sogno di Volpe Rosso se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k omáčkám, grilovanému masu a zelenině nebo vyzrálým tvrdým sýrům. Nyní ve...
Vína Cannonau jsou výtečným společníkem k pokrmům z červeného masa nebo k vyzrálým sýrům. Takové je i naše víno, charakteristický reprezentant odrůdy! :-)
Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Frinas - elegantní a harmonické víno, vhodné k rybám a mořským plodům, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Moliss je víno s plným tělem a pěknou strukturou z 'cru' vinice, vhodné pro párování s jídlem (od těstovin až po výrazné úpravy červeného masa nebo výběr sýrů) stejně tak jako pro užití si vína 'jen tak'. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Vína Custoza, kupáž založená na lokálních odrůdách Garganega a Trebbiano, je lehké svěží víno, vhodné k výraznějším úpravám ryb a drůbeži. Víno je vyprodané. Pracujeme na doplnění našich zásob.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích. Poslední láhve.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích. Doporučujeme s předstihem dekantovat.
Chardonnay Bevión Selezione tvoří pomyslný vrchol produkce bílých vín vinařství Boeri Alfonso. Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘. Poslední láhve.
Růžové víno é Bio je víno vhodné pro horké letní dny, k přátelskému posezení nebo k lehkým jídlům - k zeleninovým salátům, čerstvým sýrům nebo pokrmům z ryb a mořských plodů. Objednejte si vino rosato a užijte si pohodové chvíle se svými nejbližšími! Na zdraví! :o) Poslední láhve.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává mohutná komplexní vína. Petaso je ‚druhé‘ víno vinařství – charakterem podobné, i když s menší koncentrovaností, vínu Vino Nobile. Doporučujeme k úpravám červeného masa, těstovinám nebo středně vyzrálým sýrům.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k těstovinám, úpravám červeného masa a zvěřiny nebo k talíři vyzrálých sýrů. Výborné k pití již teď s potenciálem k několikaleté archivaci.
Chardonnay Bevión je výtečné víno k jídlu, předkrmu nebo hlavnímu chodu z těstovin, ryb nebo mořských plodů. Lze jej též vhodně kombinovat s jemnými sýry.
Puntinata je lehké víno s ovocným aroma. Víno je vhodné k těstovinám bez masa nebo rizotu.
Pantaleo je lehké a delikátní víno ze starobylé odrůdy Greco, kterou pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k pokrmům z ryb a mořských plodů nebo těstovinám bez masa.
Iliriio, kupáž z odrůd Bellone, Malvazia del Lazio a Greco, je lehké a delikátní víno s výrazným ovocným aroma. Víno je vhodné k těstovinám bez masa, pokrmům z ryb a mořských plodů nebo k zeleninovým salátům.
Kora, vrchol produkce červených vín, je plné harmonické víno ze starobylé odrůdy Nero Buono, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je výtečné samotné nebo jako společník k výrazným pokrmům z červeného masa, zvěřiny nebo vyzrálým sýrům.
V listopadové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Barbera - jedné ze dvou (vedle odrůdy Nebbiolo) hlavních odrůd Piemontu. A pro mne osobně, té nejlepší :-) V této sadě "Barbera pro vychutnání" se setkáte s šesti vyzrálými a komplexními víny vhodnými pro zamyšlení se a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje...
Víno Greco di Tufo se představuje ovocným aroma v kombinaci s výraznou mineralitou pocházející ze sopečné půdy. Výtečné k rybám, rizotu, bílému masu, pokrmům ze zeleniny nebo k čerstvým sýrům. Poslední láhve.
Víno Campi Taurasini přináší výrazné aroma zralého červeného ovoce v kombinaci s kořenitými tóny a příjemnými tříslovinami. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrům.
Víno Taurasi patří k vrcholům produkce vinařství. Víno přináší výrazné aroma zralého červeného a lesního ovoce v kombinaci s výraznými tříslovinami. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa, omáčkám, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrům.