Katalog

Povolené filtry:
    Ocenění
    Odrůda

    Slevy

    Typ vína Počet produktů: 429

    na stránku
    Zobrazeno 211 – 240 z 429 položek
    • 495 Kč

      Beaumont je víno s vůní plnou lesního ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominují lesní plody a černý rybíz, pikantní koření a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!

      495 Kč
    • 215 Kč

      Delicious je výraz používaný v piemontském dialektu pro 'něco krásné a delikátní'. Takové je i toto víno - jednoduché svěží víno vhodné především k jídlu. Dominantní odrůdou v této kupáži je odrůda Cortese, typická pro oblast Piemonte a známá především díky vínu Gavi, které se z odrůdy Cortese vyrábí. Poslední láhve.

      215 Kč
    • 535 Kč

      Chardonnay Bevión Selezione tvoří pomyslný vrchol produkce bílých vín vinařství Boeri Alfonso. Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘.

      535 Kč
    • 595 Kč

      Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.  

      595 Kč
    • 761 Kč  845 Kč  -10%

      Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.

      761 Kč  845 Kč  -10%
      Sleva!
    • 295 Kč

      Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 312 Kč  335 Kč  -7%

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.  Poslední láhve.

      312 Kč  335 Kč  -7%
      Sleva!
    • 442 Kč  465 Kč  -5%

      Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.

      442 Kč  465 Kč  -5%
      Sleva!
    • 2 233 Kč  2 350 Kč  -5%

      Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.

      2 233 Kč  2 350 Kč  -5%
      Sleva!
    • 1 725 Kč

      V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě se setkáte s šesti suchými víny vhodnými jak pro gastronomii tak i pro zamyšlení a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-) 

      1 725 Kč
    • 4 675 Kč

      Nabízíme Vám sadu dvanácti vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všechna vína byla na soutěži P.W.T. 2021 oceněna Velkou zlatou medailí a titulem "Prague Premium Gold". Sedm z těchto vín získalo titul Šampión kategorie respektive Regionální šampión.

      4 675 Kč
    • 236 Kč  295 Kč  -20%
      Výprodej!

      Víno Trebbiano "Casanova" se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.   

      236 Kč  295 Kč  -20%
    • 325 Kč

      Víno Montepulciano "Casanova" se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce. Výtečné k předkrmům, těstovinám, uzeninám a studeným nářezům, k pokrmům z červeného masa (i v pikantních úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.   

      325 Kč
    • 318 Kč  335 Kč  -5%

      Víno Pecorino "Casanova" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.   

      318 Kč  335 Kč  -5%
      Sleva!
    • 295 Kč

      Víno Passerina "Casanova" se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.   

      295 Kč
    • 236 Kč  295 Kč  -20%
      Výprodej!

      Víno Cerasuolo "Casanova" se představuje sytě růžovou barvou a intenzivní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře převládají ovocné chutě - cítíme zde zralé třešně, ostatně podle nich víno získalo své jméno. Víno Cerasuolo je výtečné výtečné k těstovinám, bílému masu, pizze, pokrmům s houbami nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.   

      236 Kč  295 Kč  -20%
    • 515 Kč

      Víno Colle Cupo se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a kořenitých tónů. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.   

      515 Kč
    • 545 Kč

      Víno Vigna le Coste se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do povidlových tónů. Výtečné k uzeninám a salámům, těstovinám s masem, výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.   

      545 Kč
    • 1 675 Kč

      V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr 'sázka na jistotu' - výběr vín z produkce dvou nejlepších vinařství v naší nabídce, Boeri Alfonso a Antonio Sasa. Snad Vás tato vína potěší v současné těžké době. V sadě na Vás šest červených vín z Piemontu, Toskánska a Veneta. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-) 

      1 675 Kč
    • 309 Kč  325 Kč  -5%

      Víno Pecorino "Contetinelli" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k zeleninovým salátům, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.    Poslední láhve.

      309 Kč  325 Kč  -5%
      Sleva!
    • 280 Kč  295 Kč  -5%

      Víno Passerina "Donnapaolina" se představuje elegantním květinovým a ovocným aroma, na patře čerstvé víno s chuté citrusového ovoce a kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k lehkým úpravám bílého masa nebo ke krémovým a  čerstvým sýrům.   

      280 Kč  295 Kč  -5%
      Sleva!
    • 299 Kč  315 Kč  -5%

      Víno Pecorino "Cocciuto" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k těstovinám, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.   

      299 Kč  315 Kč  -5%
      Sleva!
    • 299 Kč  315 Kč  -5%

      Víno Passerina "Solerzia" se představuje elegantní kombinací květinových a ovocných vůní, na patře cítíme čerstvé víno s chutí exitického ovoce a jemnými kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv, k pokrmům ryb a plodů moře nebo ke krémovým a  čerstvým sýrům.   

      299 Kč  315 Kč  -5%
      Sleva!
    • 195 Kč

      Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.

      195 Kč
    • 295 Kč

      Der Aristokrat je víno z odrůdy Cabernet Sauvignon. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 295 Kč

      Das Hohe Ross je víno z odrůdy Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 275 Kč

      Gelber Muskateller je příjemné víno vhodné jako společník k párování s jídlem - můžeme je párovat s jídlem od zeleninových salátů přes pokrmy z ryb a plodů moře, bílého masa až po výběr čerstvých a méně zralých sýrů nebo dezertům na závěr. Poslední láhve.

      275 Kč
    • 355 Kč

      Leithaberg DAC Weiss z odrůdy Veltlínské zelené je komplexní plné víno a představuje vrchol produkce bílých vín. Doporučujeme samotné pro vychutnání vína 'jen tak'. Také vhodný společník k párování s jídlem - víno je vhodné k široké paletě pokrmů od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po lehčí úpravy červeného masa.

      355 Kč
    • 365 Kč

      Syrah z vinice Seeberg je plné elegantní víno. Doporučujeme vychutnat si víno 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů.

      365 Kč
    • 425 Kč

      Víno Blaufrankisch Reserve z vinice Ungerberg se řadí k vrcholům produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině. Poslední láhve.

      425 Kč
    Zobrazeno 211 – 240 z 429 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne