Kategorie

Slevy

Vánoční nabídka-nadílka od Víno pro Vás

 (0)    0

Vánoční nabídka-nadílka od Víno pro Vás
11. 12. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Nastal poslední měsíc tohoto – pro mnohé z nás náročného – roku, který pro mnohé z nás přináší shon a stres ale také příležitost k zastavení a vychutnání si pěkných vín. Pokud chcete odměnit sebe nebo své blízké mimořádnými víny /a pak nejlépe ‚stavit se u nich na skleničku pěkného vínka‘ ;-)/, přicházíme Vám vstříc s naší vánoční nabídkou. Je to náš vánoční dárek pro Vás a poděkování za Vaši celoroční přízeň. Přinášíme Vám řadu slev a také

půltucet dobrých důvodů proč koupit vánoční vína právě u Víno pro Vás:

  1. Spolupracujeme s vinaři, jejichž vína jsme sami přechutnali a vybrali. Nabízíme Vám vína, která nám samotným chutnají. Proto si troufáme stát za kvalitou vín našich vinařů. To dokazují i výsledky našich vín v soutěži Prague Wine Trophy – potvrzené ziskem titulu „5-hvězdičkové vinařství“ pro ‚vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín‘ již pro 23 vinařství z naší nabídky – konkrétně pro vinařství Agostino Pavia, Antonio Sasa, Barone Cornacchia, Boeri Alfonso, Ca‘dei Conti, Cantina Ariano, Cascina Massara, Cascina Vengore, Cincinnato, Eichenwald Weine, Gomba Boschetti, Goretti Vini, La Ca Nova, La Colombera, Le Masciare, Martin Reinfeld, Montalbera, Monte Novo e Figueirinha, Montemaggio,Osvaldo Barberis, Scriani, Vignetti Radica a Weingut Humer (vinařství Humer posílá vína do soutěže PWT přímo). Výběr vín z produkce těchto vinařství je sázka na jistotu. O kvalitě našich vín vypovídá i to, že pouze 3 vína (ze 75 zaslaných do soutěže) nedosáhlo na žádnou z medailí, a také to, že téměř dvě třetiny našich vín získaly Velkou zlatou nebo Platinovou medaili za hodnocení nad 90, respektive 95 bodů! Celkově jsme obsadili 3. místo mezi dovozci (po vítězství v roce 2022 a dvou 2. místech v letech 2020 a 2021 – také vizitka stálé úrovně!), úžasný výsledek pro naši malou společnost, kde dovoz a prodej vína je ‚pouze‘ hobby. Ale možná, že právě tato skutečnost nám nesvazuje ruce a umožňuje vyhledávat a dovážet ta nejlepší vína bez ohledu na komerční ohledy J Pokud si chcete vyhledat oceněná vína podle konkrétních kategorií, výsledky našich vín v jednotlivých kolech najdete v našich Aktualitách, konkrétně pro: 1. kolo(Bílá jednodrůdová vína, Bílá cuvée a Červená cuvée), 3. kolo (vína z odrůdy Nebbiolo a Červená jednodrůdová vína) a 4. kolo(Šumivá a perlivá vína, vína z odrůdy Barbera, Sangiovese a Frankovka). Pokud postrádáte 2. kolo, tak to jsme letos vynechali.
  2. Před časem jsme zavedli nabídku Druhá šance, naše zvýhodněné výběry měsíce zůstávají ‚otevřené‘ pro Vaši objednávku, i když časová platnost této konkrétní nabídky skončila. Až do Vánoc tyto výběry nabízíme za stejných podmínek, jako byly původně nabízeny v průběhu daného měsíce. Upozorňuji, že některá vína z původních výběrů jsou již vyprodána, v takovém případě jsem udělal ekvivalentní záměnu oproti původní nabídce.    
  3. Všechny degustační sady vín, které Vám nabízíme v průběhu celého roku, dostanete v prosinci s dodatečnou slevou 5%. Vyberte si odrůdové nebo regionální sady a porovnejte, jak jednotlivá vína vyhovují Vašemu patru: Sada vín ‚devadesátek‘ ze soutěže PWT, Zlatá vína ze soutěže PWT, Rakouská vína oceněná v soutěži PWT, Vína z ‚nejlepších poloh‘ Itálie, Piemont bílý, Piemont červený, Sada vín Gavi, Sada vín Nebbiolo, Sada vín Barbera d’Asti, Sada vín Dolcetto,Srovnávací sada vín Barbera – Nebbiolo, Malá sada Sangiovese, Velká sada Sangiovese, Vertikála Porlapa 2013-2018, Vertikála Bionzo 2016-2019, Vertikála Messaggero 2011-2012-2015, Vertikála Lequilibrio 2011-2018, Sada vín Barbaresco 2017-2018. Objednávejte sady za standardní ceny, slevu Vám odečteme na faktuře.
  4. Pro příznivce individuálního výběru nabízíme pro naše vína (neplatí pro Sady a pro francouzská vína) vánoční slevu: vytvořte si svůj vlastní výběr vín a získejte množstevní slevu 5% při objednávce 6 láhví, 8% při objednávce 12 láhví a 12% při objednávce 18 a více láhví (slevy odečítáme ze standardnách cen). Objednávejte za standardní ceny, množstevní slevu Vám odečteme na faktuře. Pro členy klubu věrného zákazníka: bonusová sleva bude započítána dle Vaší členské úrovně pro sady vín.       
  5. V průběhu svátků se chceme ‚odměnit‘ i víny, která v průběhu roku běžně nepijeme. Nabízíme plošnou slevu 10% na všechna vína z francouzské oblasti Bordeaux. Sleva je již uplatněna na e-shopu, u některých vín nabízíme i vyšší slevy při větší objednávce. Pokud máte zájem o vína Bordeaux z vyšší cenové kategorie, obraťte se na nás, nabídneme Vám tato vína individuálně.
  6. Pokud jste neměli čas nebo možnost nakoupit pro své blízké dárky k Vánocům, nabízíme Vám Dárkové poukazy pro nákup v našem e-shopu – v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč a pokud chcete Vaše blízké obdarovat Dárkovým poukazem v individuální hodnotě - připomínající určitý letopočet, věk (třeba v týdnech nebo ještě lépe ve dnech ;-) ), osobní šťastné číslo nebo prostě jakoukoliv částku mimo námi nabízené hodnoty :-) Také tyto poukazy do Vánoc koupíte se slevou 5%.    

 

Vína si můžete objednat na našem e-shopu nebo pošlete zprávu na adresu vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz.

 

Při objednávce napište do poznámky “VÁNOCE“ aby byla Vaše sleva započítána.

Důležité: přepravní služby garantují doručení do Vánoc pouze pro zásilky, které odešleme nejpozději v pátek 15. prosince. Pokud chcete víny potěšit své blízké nebo sebe na Štědrý den, objednávejte do čtvrtka 14, prosince. Pozdější objednávky vyřídíme, ale nemůžeme zaručit, dojdou včas. Další možnost je vyzvednutí zásilky osobně, my budeme k dispozici (dle dohody) až do pátku 22. prosince :-) 

Srdečně vás zdravím, přeji krásný adventní čas a pohodové vánoční svátky! A mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z naší nabídky :-)

 


Jan Šamla

Víno pro Vás

Nejlepší dovozce roku 2022

2. místo 2020 a 2021, 3. místo 2023

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne