Katalog
Nahrávám...
Víno San Giovanni Bianco z odrůdy...
Víno Barbassano přináší výrazné aroma zralého červeného ovoce v kombinaci s příjemnými tříslovinami. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrům.
Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.
Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.
Víno "Laccento" tvoří vrchol produkce odrůdy Ruché vinařství Montalbera. Vína Ruché vykazují charakter podobný bílým vínům – vzdáleně připomínají vína z odrůdy Tramín kořenný. Pijte je mírně podchlazená, nejlépe 16-18ºC. Doporučujeme zvláště k úpravám červeného masa a zvěřiny nebo vyzrálým sýrům.
Volubile je výtečné víno s plným tělem, vhodné pro párování s pokrmy z červeného masa včetně grilovaného. Zajímavá alternativa k vínům Barolo - vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků. Vychutnejte si víno ve čtyřech po sobě jdoucích ročnících :-)
Víno Leithaberg DAC Rot představuje vrchol produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Gugafanga je příjemné víno pro konzumaci 'jen tak' nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Der Geistesblitz je velké víno s výrazným vlivem dřeva, ve kterém zrálo. Vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo zvěřině, též k vyzrálým sýrům.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Velké víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s květinovými a kořenitými tóny. Výborné k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Samozřejmě si můžeme vychutnat víno samotné. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 20 rocích.
Pelaverga dává čerstvá vína s ovocitým charakterem ve vůni i chuti, která jsou výtečným partnerem k široké paletě pokrmů z masa, těstovinám i sýrům. Doporučujeme především k těstovinám s masovou náplní.
Langhe Nebbiolo je plné víno s výraznými tříslovinami (zatím nemělo čas se ‚zakulatit‘ – vhodné pro milovníky tvrdých vín) kombinující ovocitost s tóny dřeva z dubových sudů. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům, zvěřině nebo k vyzrálým sýrům.
Favorita dává vína s květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s příjemnou kyselinkou a mineralitou. Doporučujeme především k předkrmům a dále k těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů nebo zeleninovým salátům, také vynikající jako aperitiv.
Víno Rosso Conero se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose cítíme také tóny tabáku, balzamika a bylinek. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.
Víno Montepulciano se představuje plným tělem a bohatou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose i na patře cítíme také tóny karamelu a čokolády. Výtečné k pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálým sýrům.
Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno!
Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení!
Červená Amnesia, kupáž odrůd Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez (= Tempranillo), je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro dlouholetou archivaci. Svým způsobem univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům z červeného masa a polotvrdým sýrům.
Refosco je šťavnaté víno s příjemnými tříslovinami, které si užijete jako společníka k jídlu, nejlepší ke grilovanému masu, zvěřině nebo výběru středně vyzrálých sýrů.
Tazzelenghe, plné víno z 'cru' vinice, které si užijete s pečeným nebo grilovaným masem, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů. Vhodné též pro posezení s vínem 'jen tak'. Víno má dobrý potenciál pro další archivaci. Poslední láhve.
Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.
Víno Zweigelt je příjemný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr. Ale můžeme si víno vychutnat samotné 'jen tak'. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Doporučujeme Vaší pozornosti vína Zweigelt od Sepp Moser.
Zweigelt je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa.
Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované. Poslední láhve.
Frankovka dává vína s vyšší kyselinkou a znatelnými tříslovinami. Naše frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno vhodné k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a sýrům.
Víno Out je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Frankovky a Zweigeltrebe. Out je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro několikaletou archivaci. Poslední láhve.
V červencové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti červených odrůdových vín, jejichž název zní 'barevně'. Ochutnejte a najděte si tu svoji oblíbenou 'barvu' u červených odrůd :-)