Katalog
Nahrávám...
Pinot Grigio je v zahraničí nejznámějším 'italským' vínem. Zde můžeme ochutnat příjemné, lehké víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže.
Ryzlink vlašský je středně plné víno, hrozny pochází ze dvou vinic s různým podložím, ze kterých získává jak příjemnou mineralitu tak i pěknou strukturu a aroma. Vhodný společník k párování s jídlem - od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po talíř středně vyzrálých sýrů na závěr. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník.
Die Zeitreise je kupáž tří odrůd: Frankovka, Zweigeltrebe a Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Druhé víno z Chateau Lilian Ladouys je příjemné čerstvé víno s vůní zralého červeného ovoce. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce. Harmonické víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Le Boscq je komplexní víno s vůní zralého červeného ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce, tabák a čokoláda a v závěru i pikantní koření a dubové dřevo. Víno s plným tělem, které tvoří jeden lahodný, dobře pitelný celek. Společník pro výjimečnou příležitost!
Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. Marrone je víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla. Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.
Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Chateau Rahoul se představuje chutí a vůní zralého černého ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Naše Barolo Lu je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu dalších 10 let. Biodynamické víno.
Pelaverga dává čerstvá vína s ovocitým charakterem ve vůni i chuti, která jsou výtečným partnerem k široké paletě pokrmů z masa, těstovinám i sýrům. Doporučujeme především k těstovinám s masovou náplní.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Monvigliero je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Volubile je výtečné víno s plným tělem, vhodné pro párování s pokrmy z červeného masa včetně grilovaného. Zajímavá alternativa k vínům Barolo - vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro...
Víno The Oak představuje vrchol produkce vinařství, kupáž středoevropské odrůdy Frankovka v kombinaci s globálními odrůdami Cabernet Sauvignon a Merlot. Velké víno s výrazným vlivem dřeva, vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo...
Víno Blaufrankisch Reserve z vinice Ungerberg se řadí k vrcholům produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.
Das Federviech je příjemné víno pro vychutnání vína samotného nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno!
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává mohutná komplexní vína. Petaso je ‚druhé‘ víno vinařství – charakterem podobné, i když s menší koncentrovaností, vínu Vino Nobile. Doporučujeme k úpravám červeného masa, těstovinám nebo středně vyzrálým sýrům.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
Vina Chianti jsou - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním z velkých vín Toskánska. Všechna tři víny jsou založena na odrůdě Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, a dává plná komplexní vína. Zde máme Chianti ve 'starém stylu', přidané odrůdy přidávají vínu na barvě a aroma. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou...
Víno Terre di Chiesina je 'nepravé Chianti' - hrozny pochází z Chianti oblasti, ale kvůli použití cementových tanků při zrání namísto dřevěných sudů muselo být deklasifikováno. Víno je založeno na odrůdě Sangiovese s menším přídavkem odrůd Merlot a Syrah pro zvýraznění aroma a chuti. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou...
Víno Matreca je kupáž tří tradičních odrůd střední Itálie a jedné 'importované' odrůdy, výsledkem je komplexní a vyvážené víno. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy z ryb a mořských plodů, z bílého masa nebo k výběru čerstvých sýrů. Víno je vyprodáno.
Víno Animae představuje vrchol produkce vinařství Perlage. Při jeho výrobě nebylo použito dodatečného šíření. Doporučujeme užít si vína ‘jen tak’ při slavnostních příležitostech, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům, také výtečné k pokrmům suši. Víno je vyprodáno, čekáme na...
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr šest rakouských vín z typických středoevropských odrůd: Frankovka a Veltlínské zelené. Vždy po dvou vínech z produkce vinařství Eichenwald Weine, Martin Reinfeld a Weingut Humer.