Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc prosinec - Vánoční nabídka

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc prosinec - Vánoční nabídka
2. 12. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,


Přichází poslední měsíc tohoto roku, který pro mnohé z nás přináší shon a stres ale také příležitost k zastavení a vychutnání si pěkných vín. Pokud chcete odměnit sebe nebo své blízké mimořádnými víny (a pak nejlépe ‚stavit se u nich na skleničku pěkného vínka‘ ;-) ), přicházíme Vám vstříc s naší prosincovou nabídkou. Je to také náš vánoční dárek a poděkování pro Vás za Vaši celoroční přízeň. Přinášíme Vám šest slev a také

půltucet dobrých důvodů proč koupit vánoční vína právě u Víno pro Vás:

  1. V průběhu prosince nabízíme všechny odrůdové výběry z předchozích měsíců, ať už chcete svoji objednávku zopakovat anebo jste se nerozhodli včas a některé z výběrů Vás minuly. Výběry nabízíme za stejných podmínek, jako byly původně nabízeny. Upozorňuji, že některá vína z původních výběrů jsou již vyprodána, v takovém případě se individuálně domluvíme na ekvivalentní náhradě. Takže: Dolcetto pro potěšení a Dolcetto pro vychutnání, Nebbiolo pro potěšení a Nebbiolo pro vychutnání, Barbera pro potěšení a Barbera pro vychutnání.
  2. Všechny degustační sady vín, které Vám průběžně nabízíme, dostanete v prosinci s dodatečnou slevou 5%. Vyberte si odrůdové nebo regionální sady a porovnejte, jak jednotlivá vína vyhovují Vašemu patru: Sada vín ‚devadesátek‘ ze soutěže PWT 2018, Zlatá vína ze soutěže PWT, Vína z ‚nejlepších poloh‘ Itálie, Piemont bílý, Piemont červený, Sada vín rosé, Sada vín pro grilovací party, Sada vín Gavi, Sada vín Dolcetto, Sada vín Nebbiolo, Sada vín Barbera d’Asti, Srovnávací sada vín Barbera: Asti – Colli Tortonesi – Monferrato, Srovnávací sada vín Barbera – Nebbiolo, Malá sada Sangiovese, Velká sada Sangiovese. Objednávejte za standardní ceny, slevu Vám odečteme na faktuře.
  3. K slavnostním chvílím patří bublinky, v průběhu prosince Vám nabízíme plošnou slevu 15% na všechna vína Prosecco z bio(dynamického) vinařství Perlage. Sleva je již uplatněna na e-shopu.
  4. Pro příznivce individuálního výběru nabízíme pro naše italská vína (neplatí pro sady) vánoční slevu: vytvořte si svou vlastní sadu a získejte množstevní slevu 5% při objednávce 6 láhví, 10% při objednávce 12 láhví a 15% při objednávce 18 a více láhví (platí i pro již zlevněná vína). Objednávejte za standardní/publikované ceny, množstevní slevu Vám odečteme na faktuře.        
  5. Základ naší nabídky spočívá ve vínech z Itálie, ale nechtěli bychom zapomenout ani na naše ‚doplňková‘ vína ze dvou dalších zemí – Portugalska: vinařství Monte Novo e Figueirinha (reg. Alentejo) a Rakouska: bio (dynamické) vinařství Judith Beck (reg. Burgenland) a vína Zweigelt, aktuálně z vinařství Neustifter (reg. Weinviertel) a Sepp Moser (reg. Burgenland). Podobně jako u italských vín, i pro tato vína nabízíme množstevní vánoční slevu 5% při objednávce 6 láhví, 10% při objednávce 12 láhví a 15% při objednávce 18 a více láhví (může být i mix vín z obou zemí). Objednávejte za standardní ceny, množstevní slevu Vám odečteme na faktuře.
  6. V průběhu svátků se chceme ‚odměnit‘ i víny, která v průběhu roku běžně nepijeme. Nabízíme plošnou slevu 10% na všechna vína z francouzské oblasti Bordeaux. Sleva je již uplatněna na e-shopu.

Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu. Při objednávce napište do poznámky “VÁNOCE“.

Srdečně vás zdravím, přeji krásný adventní čas a pohodové vánoční svátky! A mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z naší nabídky :-)

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne