Kategorie

Slevy

Vánoční nabídka pro naše zákazníky - 6 důvodů k nákupu vín na Víno pro Vás

 (1)    0

Vánoční nabídka pro naše zákazníky - 6 důvodů k nákupu vín na Víno pro Vás
6. 12. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,

Nastal poslední měsíc tohoto – pro mnohé z nás náročného – roku, který pro mnohé z nás přináší shon a stres ale také příležitost k zastavení a vychutnání si pěkných vín. Pokud chcete odměnit sebe nebo své blízké mimořádnými víny (a pak nejlépe ‚stavit se u nich na skleničku pěkného vínka‘ ;-) ), přicházíme Vám vstříc s naší vánoční nabídkou. Je to náš vánoční dárek pro Vás a poděkování za Vaši celoroční přízeň. Přinášíme Vám půltucet slev a také

 

půltucet dobrých důvodů proč koupit vánoční vína právě u Víno pro Vás:

 

  1. Snažíme se nabízet vína, která jsme sami přechutnali a která nám chutnají. Proto si troufáme stát za kvalitou našich vín. To dokazují i výsledky našich vín v soutěži Prague Wine Trophy – letos potvrzené ziskem 12 titulů „5-hvězdičkové vinařství“ pro ‚vynikající vinařství s nejvyšším standardem kvality vín‘ – konkrétně pro vinařství Agostino Pavia, Antonio Sasa, Boeri Alfonso, Gomba Boschetti, La Ca Nova, La Colombera, Le Masciare, Martin Reinfeld, Osvaldo Barberis, Scriani, Vigneti Radica a Weingut Humer. Výběr vín z produkce těchto vinařství je sázka na jistotu. Ale nejenom z těchto dvanácti vinařství, vysokou kvalitu výběru našich vín potvrdila individuální ocenění našich vín: v letošním roce naše vína získala: 2x titul Šampión, 5x titul Regionální šampión, 39x Velká zlatá medaile a 50x Zlatá medaile - celkem 99 individuálních medailových ocenění pro naše vína. Celkově jsme obsadili 2. místo mezi dovozci (stejně jako v minulém roce!), pěkný výsledek pro naši malou společnost. Pokud si chcete vyhledat oceněná vína podle konkrétních kategorií, výsledky našich vín v jednotlivých kolech najdete v našich Aktualitách, konkrétně pro 1. kolo (vína z odrůdy Barbera, bílá jednodrůdová vína, růžová vína a další),  spojené 2. a 3. kolo (vína z odrůdy Nebbiolo, Zweigeltrebe, Veltlínské zelené, červená vína z ‚jiných odrůd‘ a několik dalších) a 4. kolo (červená cuvée, bílá cuvée, odrůdová vína Sangiovese a další).  
  2. V letošním roce jsme zavedli nabídku „Druhá šance“, naše zvýhodněné výběry měsíce zůstávají ‚otevřené‘ pro Vaši objednávku, i když časová platnost této konkrétní nabídky skončila. Až do Vánoc tyto výběry nabízíme za stejných podmínek, jako byly původně nabízeny v průběhu daného měsíce. Upozorňuji, že některá vína z původních výběrů jsou již vyprodána, v takovém případě jsem udělal ekvivalentní záměnu oproti původní nabídce.    
  3. Všechny degustační sady vín, které Vám nabízíme v průběhu celého roku, dostanete v prosinci s dodatečnou slevou 5%. Vyberte si odrůdové nebo regionální sady a porovnejte, jak jednotlivá vína vyhovují Vašemu patru: Sada vín ‚devadesátek‘ ze soutěže PWT, Zlatá vína ze soutěže PWT, Rakouská vína oceněná v soutěži PWT, Vína z ‚nejlepších poloh‘ Itálie, Piemont bílý, Piemont červený, Sada vín Gavi, Sada vín Nebbiolo, Sada vín Barbera d’Asti, Sada vín Dolcetto,Srovnávací sada vín Barbera – Nebbiolo, Malá sada Sangiovese, Velká sada Sangiovese a v neposlední řadě velká (12 vín) průřezová Virtuální Galadegustace – Sada vín oceněných v soutěži PWT 2020. Objednávejte sady za standardní ceny, slevu Vám odečteme na faktuře.
  4. Pro příznivce individuálního výběru nabízíme pro naše vína (neplatí pro Sady a pro francouzská vína) vánoční slevu: vytvořte si svůj vlastní výběr vín a získejte množstevní slevu 5% při objednávce 6 láhví, 10% při objednávce 12 láhví a 15% při objednávce 18 a více láhví (slevy odečítáme ze standardních cen). Objednávejte za standardní ceny, množstevní slevu Vám odečteme na faktuře.        
  5. V průběhu svátků se chceme ‚odměnit‘ i víny, která v průběhu roku běžně nepijeme. Nabízíme plošnou slevu 10% na všechna vína z francouzské oblasti Bordeaux. Sleva je již uplatněna na e-shopu, u některých vín nabízíme i vyšší slevy při větší objednávce. Pokud máte zájem o vína Bordeaux z vyšší cenové kategorie, obraťte se na nás, nabídneme Vám tato vína individuálně.
  6. Pokud jste neměli čas nebo možnost nakoupit pro své blízké dárky k Vánocům, nabízíme Vám Dárkové poukazy pro nákup v našem e-shopu – v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč a pokud chcete Vaše blízké obdarovat Dárkovým poukazem v individuální hodnotě - připomínající určitý letopočet, věk (třeba v týdnech nebo ještě lépe ve dnech ;-) ), osobní šťastné číslo nebo prostě jakoukoliv částku mimo námi nabízené hodnoty :-) .    

 

Vína si můžete objednat na našem e-shopu nebo pošlete zprávu na adresu vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz.

 

Při objednávce napište do poznámky “VÁNOCE“ aby byla Vaše sleva započítána.

 

Srdečně vás zdravím, přeji krásný adventní čas a pohodové vánoční svátky! A mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí (v přiměřeně velkém kolektivu :-) ) a pěkných vín, třeba těch z naší nabídky :-)

 


Jan Šamla 

 (1)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne