Kategorie

Slevy

Druhá šance (pro Zvýhodněné výběry měsíce) - aktualizace

 (0)    0

Druhá šance (pro Zvýhodněné výběry měsíce) - aktualizace
20. 11. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,

Toto je aktualizace předešlé zprávy, hlavní změna se týká  nově přidaných odkazů na Sady od července dále. Text níže zůstal stejný – vysvětlení pro ty z Vás, kteří se s naší nabídkou setkáváte poprvé:

Říká se, že každý má právo dostat druhou šanci. Rozhodli jsme se, že pro Vás vyhlásíme akci „druhá šance“ – naše zvýhodněné výběry měsíce zůstávají ‚otevřené‘ pro Vaši objednávku, i když časová platnost této konkrétní nabídky skončila. Možná jste si zvýhodněný výběr měsíce v minulosti objednali a rádi byste si tento výběr objednali opět, anebo jste si jej v době platnosti neobjednali a teď byste rádi daná vína ochutnali. Teď Vám dáváme tuto možnost. Všechny sady budou dostupné k objednávce minimálně do konce tohoto roku. Dokonce zvažujeme, že budou platné po dobu 11 měsíců než bude daný výběr aktualizován, tj. například zvýhodněný výběr měsíce dubna 2021 „Sada mladých vín (nejen) ročníku 2020“ bude dostupný k objednání do 1.4. 2022, než bude vyhlášen zvýhodněný výběr měsíce pro duben 2022.

Připomínám, že některá vína z minulých zvýhodněných výběrů byla – nebo budou – vyprodána a v takovém případě jsem dané víno nahradil novým ročníkem, pokud tento je k dispozici, nebo jiným vínem podobného charakteru. Informace o každé takové záměně je uvedena v popisu sady. Ještě bych chtěl připomenout, že v akci druhá šance je cena výběrů ‚trochu méně výhodná‘ než byla v daném měsíci jejich uvedení, ale stále je výhodná v porovnání s cenou těchto šesti vín zakoupených v rámci běžné objednávky. A také v rámci akce druhá šance neplatí doprava zdarma. Věřím, že i přesto bude naše nabídka pro Vás zajímavá :-)

Konkrétně se jedná o následující výběry roku 2021:

Leden

Sada nejoblíbenějších vín roku 2020, pro vychutnání, 2650 Kč

Sada nejoblíbenějších vín roku 2020, pro potěšení, 2090 Kč

Únor

Sada vín zařazených do naší nabídky v roce 2020, červená, 1595 Kč

Sada vín zařazených do naší nabídky v roce 2020, bílá, 1475 Kč

Březen

Sada vín z rukou žen vinařek, 2070 Kč

Duben

Sada mladých vín (nejen) ročníku 2020, 1625 Kč

Květen

Sada bílých italských vín z lokálních odrůd, 1725 Kč

Červen

Sada bílých vín oceněných v soutěži Prague Wine Trophy 2021, 1850 Kč

Červenec

Sada ‚barevných‘ bílých vín, 1575 Kč

Sada ‚barevných‘ červených vín, 1995 Kč

Srpen

Srovnávací sada portugalských a rakouských vín, 1575 Kč

Září

Sada vín Dolcetto, 1525 Kč

Říjen

Sada vín Nebbiolo I. – „pro potěšení“, 2125 Kč

Sada vín Nebbiolo II. – „pro vychutnání“, 3675 Kč

Listopad

Sada vín Barbera I. – „pro potěšení“, 1595 Kč

Sada vín Barbera II. – „pro vychutnání“, 2695 Kč

 

Ještě bych rád připomněl sadu Virtuální Galadegustace – výběr 12 oceněných vín, která by byla prezentována na našem stánku při Galadegustaci nejlepších vín ze soutěže Prague Wine Trophy ročníku 2020, pokud bychom žili v ‚normálních časech‘... Udělejte si svoji vlastní Galadegustaci doma nebo v kroužku přátel :-)

       

Přeji Vám krásný podzimní čas. Držte si pozitivní náladu a nenechte se těžkou dobou a aktuálními omezeními běžného života odradit od radostí a požitků, malých či větších :-) Věřme, že navzdory současné situaci se jednou opět vrátíme do ‚normálního‘ života. A opět se budeme moci setkávat a sdílet příjemné zážitky z pěkných vín. Prozatím si užívejte vína 'v úzkém kruhu', třeba některá z výše uvedených výběrů měsíce :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne