Katalog
Nahrávám...
Víno San Giovanni Bianco z odrůdy...
Podkategorie
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Naše Barolo Lu je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu dalších 10 let. Biodynamické víno.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 12 rocích. Doporučujeme před konzumací dekantovat.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích. Doporučujeme s předstihem dekantovat.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Belgardo je elegantní a harmonické víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je výtečné pro párování s pokrmy s lanýži, ale v našem prostředí doporučujeme k těstovinám s masem, rizotu s houbami a téměř všem úpravám červeného masa, případně k výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Víno Rosso Conero se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose cítíme také tóny tabáku, balzamika a bylinek. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.
Víno Ripasso, také nazývané ‚bejby‘ Amarone. Plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. Víno, které se 'dobře pije' a 'samo mizí z láhve' :-) Zkuste je i Vy!
Víno Treparcelle Ruché je elegantní víno, které je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů z bílého i červeného masa nebo s výběrem vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s kořenitými tóny. Výborné ke všem úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Roero Arneis Riserva je víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející bohatou kombinaci ovocných a květinových chutí a vůní. Doporučujeme je k těstovinám, úpravám bílého masa nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Alta Langa je příjemné víno s pěkným tělem přinášející vůně vyzrálého zeleného ovoce s nádechem chlebovinky a minerality. Výtečné jako aperitiv, doporučujeme také k předkrmům a zeleninovým salátům nebo pokrmům z ryb a mořských plodů.
Víno Treparcelle Rosso je kupáž dvou nejznámějších odrůd Piemontu: Barbera a Nebbiolo. Je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů od těstovin s masem nebo houbami přes úpravy červeného masa až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti.
Víno Treparcelle Bianco je kupáž dvou odrůd: Chardonany a Cortese. Je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů: od polévek a předkrmů přes zeleninové saláty až k pokrmům z ryb a bílého masa nebo výběr čerstvých a středně vyzrálých sýrů na závěr.
Víno Otreval, Prosecco Superiore kategorie Brut Zero se hodí především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z ryb a mořských plodů. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky skutečně suchých sektů.
Víno A3, Prosecco Superiore kategorie Extra Brut se hodí především jako společník ke grilovaným pokrmům, masům i zelenině. Doporučujeme milovníkům suchých sektů.
Víno Brunei, Prosecco Superiore kategorie Brut se hodí jako aperitiv, v párování s pokrmy doporučujeme k zeleninovým salátům, těstovinám a pokrmům z ryb a mořských plodů. Také vhodné pro užití si sklenky vína ‘jen tak’.
Víno Tittoni, Prosecco Superiore kategorie Dry doporučujeme k těstovinám s masem, pokrmům ryb a bílého masa nebo dezertům a koláčům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’, obzvláště pro milovníky méně suchých sektů.