Katalog

Povolené filtry:
    Země původu
    Region
    Ročník
    Alkohol
    Ocenění
    Obsah cukru
    Odrůda
    Bio

    Slevy

    Burgenland Počet produktů: 46

    na stránku
    Zobrazeno 31 – 46 z 46 položek
    • 575 Kč

      Víno Divine z vinice Satz zrálo v nových barrique soudcích, ale zachovalo si charakter odrůdy, se řadí k vrcholům produkce vinařství. Plné a harmonické víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.

      575 Kč
    • 485 Kč

      Napůl Cabernet Sauvignon a napůl Merlot - rakouská varianta klasického cuvée z Bodeaux. Plný Cabernet Sauvignon a šťavnatě sladký Merlot. Odrůdy si navzájem kompenzují své slabé stránky a zdůrazňují své přednosti. Vyváženost, síla a elegance v tomto dvouodrůdovém cuvée.

      485 Kč
    • 365 Kč

      Komplexní kupáž čtyř odrůd - domácí Frankovka se třemi globálními odrůdami Cabernet Sauvignon, Merlot a Syrah. Všechna čtyři vína zrála samostatně a byla zcelena na závěr. Výsledkem je pěkné víno, jednotlivé odrůdy si navzájem kompenzují své slabé stránky a zdůrazňují své přednosti.

      365 Kč
    • 255 Kč

      Ryzlink vlašský je středně plné víno, hrozny pochází ze dvou vinic s různým podložím, ze kterých získává jak příjemnou mineralitu tak i pěknou strukturu a aroma. Vhodný společník k párování s jídlem - od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po talíř středně vyzrálých sýrů na závěr. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník.

      255 Kč
    • 295 Kč

      Die Zeitreise je kupáž tří odrůd: Frankovka, Zweigeltrebe a Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 404 Kč  425 Kč  -5%

      Víno Blanc de Blancs Brut bylo vytvořeno tradiční šampaňskou metodou kvašení v láhvi. Doporučujeme jako aperitiv nebo slavnostní přípitek, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům. Báječné při užití si vína ‘jen tak’. Poslední láhve.

      404 Kč  425 Kč  -5%
      Sleva!
    • 998 Kč  1 085 Kč  -8%

      Víno The Oak představuje vrchol produkce vinařství, kupáž středoevropské odrůdy Frankovka v kombinaci s globálními odrůdami Cabernet Sauvignon a Merlot. Velké víno s výrazným vlivem dřeva, vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo...

      998 Kč  1 085 Kč  -8%
      Sleva!
    • 425 Kč

      Víno Blaufrankisch Reserve z vinice Ungerberg se řadí k vrcholům produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.

      425 Kč
    • 395 Kč

      Das Federviech je příjemné víno pro vychutnání vína samotného nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      395 Kč
    • 1 850 Kč

      V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr šest rakouských vín z typických středoevropských odrůd: Frankovka a Veltlínské zelené. Vždy po dvou vínech z produkce vinařství Eichenwald Weine, Martin Reinfeld a Weingut Humer. 

      1 850 Kč
    • 2 995 Kč

      V květnové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti cuvée, čtyři červená a dvě bílá, oceněných v 1. kole soutěže Prague Wine Trophy 2023. Pět vín získalo Velkou zlatou medaili a jedno Zlatou medaili. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-) 

      2 995 Kč
    • 1 650 Kč

      V srpnové nabídce měsíce Vám přinášíme 'srovnávací' výběr šesti bílých vín - po třech z odrůdy Veltlínské zelené a Cortese (vína Gavi DOCG). Ochutnejte vína reprezentující produkci bílých vín Itálie a Rakouska a vyberte Vaše oblíbené :-) 

      1 650 Kč
    • 425 Kč

      Víno Heideboden je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Zweigeltrebe a Frankovky. Heideboden je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro archivaci.

      425 Kč
    • 595 Kč

      Svatovavřinecké z ‚cru‘ vinice Schafleiten patří mezi špičková vína z produkce Judith Beck. Víno s potenciálem k několikaleté archivaci, ale výtečné už teď. Párování s jídlem: doporučujeme k sušené šunce, čerstvým sýrům nebo ke zvěřině. 

      595 Kč
    • 295 Kč

      Víno Beck Ink je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 80% Zweigeltrebe a 20% Svatovavřinecké. Beck Ink je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným.

      295 Kč
    • 365 Kč

      Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované.

      365 Kč
    Zobrazeno 31 – 46 z 46 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne