Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada bílých vín oceněných v soutěži Prague Wine Trophy

 (2)    0

Zvýhodněná nabídka měsíce - Sada bílých vín oceněných v soutěži Prague Wine Trophy
3. 6. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,


Přeji Vám krásný den, sluníčko a pokud možno pohodu! Věřím, že k Vaší pohodě mohou přispět i vína z našeho výběru měsíce :-)
 Současné období je, ... řekněme ‚všelijaké‘ a tak jsem vytáhl z klobouku ‚těžký kalibr‘ – na začátku tohoto týdne byly vyhlášeny výsledky 1. kola soutěže Prague Wine Trophy, kde výrazného vysledku dosáhla naše bílá vína. Do určité míry tyto výsledky překvapily i mne :-) V červnové sadě se můžete se těšit na šest vín, pět bílých vín doplněných jedním růžovým, všechna vína získala ocenění Velké zlaté medaile. Věřím, že naše oceněná vína pomohou zlepšit Vaši náladu :-)

Karton oceněných vín nabízíme za akční cenu 1,750 Kč včetně DPH, 285 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 2,035 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,650 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu. A pokud Vám některé víno z výběru zachutná a budete si jej chtít doplnit do domácí vinotéky, můžete si je v následujících třech měsících zakoupit systémem 5+1, Vy si objednáte 5 láhví za standardní cenu a my Vám přidáme šestou zdarma. Do objednávky připište poznámku „výběr měsíce“.

Ve výběru měsíce června se můžete těšit na tato vína:

Derthona 2019 (Colli Tortonesi DOC Timorasso)‚ vinařství La Colombera, bylo porotou oceněno 92 body a získalo titul Regionální šampión a Velkou zlatou medaili (Prague Regional Champion a Prague Premium Gold).

Trebbiano d’Abruzzo DOC 2019‚ vinařství Radica (zařadili jsme do naší nabídky právě minulý týden), bylo porotou oceněno 91 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Enyo 2018 (Lazio IGT Bellone)‚ vinařství Cincinnato, bylo porotou oceněno 91 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Ronchetto 2018 (Colli Tortonesi DOC Timorasso)‚ vinařství Poggio Giuseppe Paolo, bylo porotou oceněno 90 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Tullum Pecorino DOCG 2019‚ vinařství Radica, bylo porotou oceněno 90 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

é Bio 2020 (Veneto IGT Rosato, odr. Merlot)‚ vinařství Perlage, bylo porotou oceněno 90 body a získalo titul Regionální šampión a Velkou zlatou medaili (Prague Regional Champion a Prague Premium Gold). Pět bílých vín doplňuje jedno růžové. Pokud nemáte růžová vína v oblibě, nabízíme následující víno (svoji preferenci uveďte při objednávce):   

Gelber Muskateller 2020‚ vinařství Martin Reinfeld, bylo porotou oceněno 89 body a získalo Zlatou medaili a titul Prague Gold.

 

Přeji Vám pevné zdraví a mnoho příjemných zážitků z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A všem zdraví a pohodu! :-)

 

Jan Šamla

 (2)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne