Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc březen - Sada vín z rukou žen vinařek

 (1)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc březen - Sada vín z rukou žen vinařek
1. 3. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,


Za týden oslavíme Mezinárodní den žen, který se dočkal své rehabilitace po letech odsudků, my si tento svátek již tradičně připomeneme také březnovým výběrem měsíce – sada vín z rukou žen vinařek. Ženy činí náš život krásnější a příjemnější a dvojnásob si to uvědomíme se sklenkou jimi vyrobeného vína v ruce. :-) :-) :-)
 Ve Vašem kartónu měsíce naleznete jako obvykle šest vín, po jednom ze šesti různých vinařství. Ve všech vinařstvích je žena tím, kdo určuje zcela nebo převážnou měrou, jaký charakter budou mít vína, která vyjdou z jejich sklepa. A protože se letošní zima zatím ještěnevzdává, budou ve výběru převažovat červená vína – pět červených doplněných jedním bílým vínem. Na ‚jarní‘ nabídku se můžete těšit do příštího měsíce, kdy už zřejmě budeme mít i některá z čerstvých bílých vín ročníku 2020 :-) Ale teď zpět k březnové nabídce, v sadě se můžete se těšit na pět vín italské provenience (vinařství Bergaglio Cinzia, Cantina Ariano, Goretti Vini, Montemaggio a Villa Felice) doplněné jedním rakouským vínem z vinařství Judith Beck. Užijte si příjemné chvíle s víny z naší březnové nabídky!  

Karton vín z rukou žen vinařek nabízíme za akční cenu 1,895 Kč včetně DPH, 405 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 2,300 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,795 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně. A pokud Vám některé víno z výběru zachutná a budete si jej chtít doplnit do domácí vinotéky, můžete si je v následujících třech měsících zakoupit systémem 5+1, Vy si objednáte 5 láhví za standardní cenu a my Vám přidáme šestou zdarma. Do objednávky připište poznámku „výběr měsíce“.

 

Pro ženy mám ještě jednu nabídku k Vašemu svátku: pokud Vám můj výběr nevyhovuje, vyberte si libovolných šest vín z celé naší nabídky, na která Vám na faktuře udělíme slevu v symbolické výši 8.3% (platí i pro již zlevněná vína). Pokud si vyberete 12 a více vín, slevu navýšíme na 12%. A doprava zdarma je samozřejmostí. Do objednávky napište MDZ.   

 

Ve výběru měsíce března se můžete těšit na tato vína:

Cinzia Bergaglio - vinařství Bergaglio Cinzia (Piemont, Itálie)

Grifone delle Roveri 2019, Gavi DOCG di Gavi. Jediné bílé víno ve výběru. Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Díky zrání na kvasničných kalech se víno Grifone delle Roveri vyznačuje výraznými směsí ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům. Ocenění: Zlatá medaile PWT 2020 a 3. místo v Grand testu vín Gavi di Gavi (Wine & Degustation) pro víno ročníku 2018.

Federica Ariano - vinařství Cantina Ariano (Apulie, Itálie)

I Classici Primitivo 2016, Puglia IGT. Červené víno z odrůdy Primitivo je ideální víno pro milovníky ovocitých vín s přítomností tříslovin i výraznou kyselinkou. Pozor na vyšší obsah alkoholu! Univerzální partner k široké paletě pokrmů od špaget přes pečené vepřové až po vyzrálé sýry (ideální kombinace se sýrem peccorino). Zlatá medaile PWT 2018.

Sara Goretti - vinařství Goretti Vini (Umbrie, Itálie)

Le Mura Saracene 2016, Rosso di Montefalco DOC. Rosso di Montefalco, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Merlot přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i tučnější ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr sýrů na závěr.Zlatá medaile PWT 2018. Víno je na svém vrcholu, ale několik roků ještě v archivu vydrží J

Ilaria Anichini - vinařství Montemaggio (Toskánsko, Itálie)

Chianti Classico DOCG Riserva 2016. Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro významnou příležitost. Regionální šampión a Velká zlatá medaile PWT 2019.

Renata Cellerino - vinařství Villa Felice (Piemont, Itálie)

Foglio 16 2011, Piemonte DOC Albarossa. Víno z odrůdy Albarossa, vyšlechtěné křížením dvou významných odrůd Piemontu – Barbera a Nebbiolo – z nichž si vzala do vínku to nejlepší, ovocitost i pěkné třísloviny. Zrálo ve velkých dubových sudech. Doporučujeme k pokrmům z červeného masa a zvěřiny a k vyzrálým sýrům. Nebo samotné jako ‚zlatý hřeb večera‘.

Judith Beck - vinařství Judith Beck (Burgenland, Rakousko)

Heideboden 2015. BIO. Víno Heideboden je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Zweigeltrebe a Frankovky. Heideboden je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro archivaci.

 

Přeji Vám pevné zdraví a mnoho příjemných zážitků z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. Zatím jen v úzkém rodinném kruhu. A všem ženám hodně lásky, štěstí a pohody! :-)

 

Jan Šamla

 (1)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne