Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc březen - Sada vín z rukou žen vinařek

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc březen - Sada vín z rukou žen vinařek
1. 3. 2020   

Vážení přátelé pěkných vín,


Za týden oslavíme Mezinárodní den žen, který se dočkal své rehabilitace po letech odsudků, my si tento svátek připomeneme také březnovým výběrem měsíce – sada vín z rukou žen vinařek. Ženy činí náš život krásnější a příjemnější a dvojnásob si to uvědomíme se sklenkou jimi vyrobeného vína v ruce. :-)  :-)  :-)
 Ve Vašem kartónu měsíce naleznete jako obvykle šest vín, po dvou ze tří vinařství, kde je žena tím, kdo určuje zcela nebo převážnou měrou, jaký charakter budou mít vína, která vyjdou z jejich sklepa. A protože je letošní zima spíše středomořská než ladovská, budou ve výběru netradičně červená i bílá vína půl na půl. Můžete se těšit na vína ze dvou italských vinařství Cantina Ariano a Goretti Vini a rakouského vinařství Judith Beck. Užijte si příjemné chvíle s víny z naší nabídky!  

Karton vín z rukou žen vinařek nabízíme za akční cenu 1,395 Kč včetně DPH, 315 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,710 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,295 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně. A pokud Vám některé víno z výběru zachutná a budete si jej chtít doplnit do domácí vinotéky, můžete si je v následujících třech měsících zakoupit systémem 5+1, Vy si objednáte 5 láhví za standardní cenu a my Vám přidáme šestou zdarma. Do objednávky připište poznámku „výběr měsíce“.

Pro ženy mám ještě jednu nabídku k Vašemu svátku: pokud Vám můj výběr nevyhovuje, vyberte si libovolných šest vín z celé naší nabídky, na která Vám na faktuře udělíme slevu v symbolické výši 8.3% (platí i pro již zlevněná vína). Pokud si vyberete 12 a více vín, slevu navýšíme na 12%. A doprava zdarma je samozřejmostí. Do objednávky napište MDZ.   

Ve výběru měsíce března se můžete těšit na tato vína:

Judith Beck - vinařství Judith Beck (Burgenland, Rakousko)

Beck Ink 2017. BIO. Víno Beck Ink je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 90% Zweigeltrebe a 10% Svatovavřinecké. Beck Ink je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným.

Weissburgunder 2018. BIO. Víno s plným tělem a pěknou strukturou z odrůdy Rulandské bílé. Doporučujeme párování s drůbeží nebo středně výraznými jídly jako jsou těstoviny, rizoto nebo grilovaná zelenina.

Federica Ariano - vinařství Cantina Ariano (Apulie, Itálie)

Il Nero 2015, Puglia IGT. Víno z královské odrůdy regionu - Nero di Troia. K výrobě vína byly použity pouze nejvyzrálejší hrozny, které dají vínu plnost a ovocitý charakter s minimálním obsahem tříslovin. Doporučujeme k nejlepší k nepříliš výrazným pokrmům, které nepřebijí delikátní chuť vína, například houbovému rizotu, těstovinám s vepřovou panenkou nebo k středně vyzrálým sýrům. Zlatá medaile PWT 2018.

I Classici Falanghina 2018, Puglia IGT. Elegantní bílé víno z odrůdy Falanghina se představuje výrazným ovocným charakterem, typickým pro tuto odrůdu a zdůrazněným zráním na kvasničných kalech. Ideální pro milovníky aromatických vín s výraznou kyselinkou. Doporučujeme k pokrmům z ryb a bílého masa a čerstvým (zvláště kozím) sýrům. Zlatá medaile PWT 2019.

Sara Goretti - vinařství Goretti Vini (Umbrie, Itálie)

Le Mura Saracene 2016, Rosso di Montefalco DOC. Rosso di Montefalco, kupáž odrůd Sangiovese, Sagrantino a Merlot přináší kombinaci chutí zralého ovoce a exotických příchutí - kávy, tabáku a kořenitých tónů. Víno je vhodné k široké paletě pokrmů, především výrazným úpravám - od těstovin s výraznými omáčkami přes pečená a grilovaná masa (i tučnější ryby), výrazné/kořeněné úpravy drůbeže a jehněčího až po výběr sýrů na závěr.Zlatá medaile PWT 2018. Víno je na svém vrcholu, ale několik roků ještě v archivu vydrží :-)

Grechetto 2017, Colli Perugini DOC. Odrůda Grechetto je 'rodinným stříbrem' mezi bílými víny regionu Umbrie. Zde v provedení jako lehké, čerstvé víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě nebo méně výrazným úpravám drůbeže. Případně pro přátelské posezení 'jen tak'. Zlatá medaile PWT 2019.

Přeji Vám příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky. A všem ženám hodně lásky, štěstí a pohody! :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne