Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Boeri Alfonso a Antonio Sasa - vína z tradičních odrůd Piemontu a jedno z Valpolicelly navíc

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Boeri Alfonso a Antonio Sasa - vína z tradičních odrůd Piemontu a jedno z Valpolicelly navíc
17. 5. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Dnes přijela další zásilka s víny z Itálie, paleta plná vinařských ‚lahůdek‘ – vín z produkce našeho ‚nej‘ partnerského vinařství Boeri Alfonso. Dovezli jsme několik vín nových ročníků, u většiny vín se jednalo o doplnění zásoby stávajícího ročníku.

Červená vína:

Barbera d’Asti DOCG 2021. Doplnění stávajícího ročníku našeho nejoblíbenějšího (= nejprodávanějšího) vína.  

Delicious Rosso 2021, Vino Rosso. Stejné víno jako předešlé víno, pouze v Bag-in-Tube balení o velikosti 3 lt, proto memůže být zařazeno do vyšší denominace. Výhodné balení pro větší spotřebu: 3 lt, tj.4 standardní 0,75 lt láhve, za cenu 3 láhví :-)

Porlapa 2019, Barbera d’Asti DOCG Superiore. Nový ročník ‚vlajkové lodi‘ vinařství a jedno z nejoblíbenějších vín v naší nabídce. Máme ještě pěknou zásobu vína Porlapa předcházejících ročníků – 2018, 2017, 2016 a v archivu 2015 a 2013. (všechny ročníky PWT: Velká zlatá medaile).

Monferrato DOC Dolcetto 2021. Nový ročník vína, ještě máme ve skladu zásobu vín ročníku 2020.  

Bílá vína:

Delicious 2021, Vino Bianco. Podobně jako u červeného, stejné víno jako v láhvi, pouze v Bag-in-Tube balení o velikosti 3 lt. Výhodné balení pro větší spotřebu: 3 lt, tj.4 standardní 0,75 lt láhve, za cenu 3 láhví :-)

Bevion Selezione 2019, Piemonte DOC Chardonnay. Doplnění zásoby stávajícího ročníku výtečného vína ‚burgundského stylu‘ – PWT 2022: Platinová medaile!  

A pro milovníky ‚bublinek‘ jsme přivezli dvě vína:

Ribota 2021, Moscato d‘Asti DOCG, doplnění před létem zásoby výtečného vína k sladkostem nebo ovocným salátům, případně pro potěšení z vína samotného, výhodou je jeho nízký obsah alkoholu. (PWT 2022: Regionální šampión (Nejlepší perlivé a šumivé víno z Itálie – včetně vín Prosecco nebo Franciakorta pro ročník 2020!).

Boeri Brut, Vino Spumante, sekt z tradičních šampaňských odrůd Chardonnay a Pinot Noir, ovšem vyrobený metodou Charmant. Doplnění zásoby před nadcházející letní sezónou :-)

    

A ještě přijelo jedno víno ze spřáteleného  vinařství Antonio Sasa:

Ripasso Valpolicella DOC Superiore Classico 2020, nový ročník, ještě máme pěknou zásobu tohoto vína ročníku 2018 (PWT 2021: Velká zlatá medaile).

  

Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový čas a mnoho krásných chvil s pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla
Víno pro Vás
Nejlepší dovozce roku 2022

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne