Kategorie

Slevy

Ještě jednou PF 2020, co nového nás čeká v nadcházejícím roce?

 (0)    0

Ještě jednou PF 2020, co nového nás čeká v nadcházejícím roce?
18. 1. 2020   

Vážená paní, vážený pane,


Děkuji za Vaši přízeň v průběhu uplynulého roku 2019 a těším se na další osobní setkání u sklenky pěkného vína (nejbližší možnosti: Galadegustace PWT v hotelu Jalta 28. ledna; ochutnávka italských vín v Grébovce 27. ledna – obojí za přítomnosti mého přítele a vynikajícího vinaře, pana Giorgio Boeri; kdo má zájem, ozvěte se, stále je ještě několik míst k dispozici na obě akce) nebo komunikaci prostřednictvím ‘elektronických kanálů’ i v nadcházejícím roce s krásným číslem 2020.

Jsem rád, že jste si naše vína oblíbili a snažím se pro Vás neustále vybírat ze široké – dalo by se říci až nekonečné – nabídky italských vín zajímavá a z pohledu ‚kvalita-cena‘ výhodná vína. V uplynulém roce se nám podařilo získat do naší nabídky tři vinařství:

La Carina díle rozšiřující naši nabídku regionu Piemont s víny z tradičních odrůd Barbera, Nebbiolo a Favorita; dále jsme rozšířili naše ‚pokrytí mapy italských regionů‘ o dva regiony:

Region Veneto s vinařstvím Scriani z oblasti Valpolicella s červenými víny Classico, Superiore, Ripasso až po velká vína Amarone a Recioto, a pro milovníky bílých vín nabízí typická místní vína Custoza, Lugana a Soave a také Pinot Grigio

Ostrovní region Sardinie s vinařstvím Carpante s víny z lokálních odrůd Cannonau, Carpante a Cagnulari, a pro milovníky bílých vín také dvě vynikající vína Vermentino.

I v nadcházejícím roce pro Vás chystáme několik novinek, už teď jednáme s vinaři z několika regionů a od některých dokonce ochutnáváme vzorky – těžká a zodpovědná práce ;-) Jednak se můžete těšit na další rozšíření nabídky vín z oblasti Piemont, která je pro nás srdeční záležitost, a to na vína nejvyšší kategorie – chtěli bychom rozšířit naši nabídku o vína Barolo, a samozřejmě nepřestáváme ochutnávat vína Barbera, kterých nikdy není dost. J Jednak máme v hledáčku i několik vinařství z regionů, které naše nabídka zatím nepokrývá. Už víme, že se naše nabídka rozšíří o region Lazio – jakmile budou na jaře připravena vína loňského ročníku, přivezeme pro Vás čerstvá (bílá) vína Frascati. A později možná přibudou i červená vína z pro tento region typických, jednáme ještě s jedním vinařstvím. Dalším na seznamu je region Marche s víny z odrůd Montepulciano, Sangiovese a lokálního Lacrima di Morro d’Alba, v bílých z odrůdy Verdicchio. A v neposlední řadě máme v hledáčku i region Basilicata a/nebo Campania, kde nás především zajímají vína z odrůdy Aglianico, pro milovníky bílých možná přivezeme vína Fiano di Avelino a Greco di Tufo. A dost možná, že nás při toulkách po vinařské Itálii ‚cvrnknou do nosu‘ i další vína :-)

Jak jsem již zmínil, nás teď čeká období intenzivního ochutnávání a vybírání těch nejlepších vín pro Vás ;-) Jakmile budeme mít vybráno, představíme Vám naše nová vinařství a jejich vína.

 

Na závěr, pro všechny nákupy vín do konce března poskytneme ‚novoroční slevu‘ ve výši 250 Kč ke každé objednávce (u objednávek nad 5,000 Kč ve výši 500 Kč), k objednávce napište poznámku PF2020. Když to stihnete, můžete uplatnit slevu i opakovaně :-)

 

Přeji Vám i Vašim blízkým do nového roku pevné zdraví, lásku a pohodu! A ať se Vám splní, co od nového roku očekáváte. A mnoho pěkných vín ve Vaší sklence, třeba těch z naší nabídky!

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne