Kategorie

Slevy

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada rakouských vín z typických středoevropských odrůd

 (0)    0

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada rakouských vín z typických středoevropských odrůd
2. 4. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Jaro zatím nesměle nakukuje a počasí je vskutku aprílové. Proto jsem se rozhodl do našeho dubnového výběru měsíce zařadit půl na půl vína bílá a červená, abyste měli ‚po ruce‘ vhodné víno při jakémkoliv rozmaru počasí J Ve Vašem kartónu měsíce naleznete jako obvykle šest vín, oproti obvyklé praxi tentokrát opustíme Itálii – ve výběru budou vína z typických rakouských, respektive středoevropských odrůd: Frankovka, Zweigeltrebe, Muškát žlutý a Veltlínské zelené, jedno víno je rakouská specialita, tzv. „gemischter satz‘. Dvě vína po pochází z produkce vinařství Martin Reinfeld a po jednom víně z produkce vinařství Eichenwald Weine, Judith Beck, Sepp Moser a Weingut Humer. Užijte si příjemné chvíle a pohodu s rakouskými víny z naší dubnové nabídky!  

Karton vín z typických rakouských odrůd nabízíme za akční cenu 1,625 Kč včetně DPH, 325 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,950 Kč. Druhý a každý další karton si můžete koupit za cenu 1,525 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně. A pokud Vám některé víno z výběru zachutná a budete si jej chtít doplnit do domácí vinotéky, můžete si je v následujících třech měsících zakoupit systémem 5+1, Vy si objednáte 5 láhví za standardní cenu a my Vám přidáme šestou zdarma. Do objednávky připište poznámku „výběr měsíce“.

Pro ty z Vás, kteří dávají přednost individuálnímu výběru, mám následující nabídku: vyberte si libovolných šest vín z naší nabídky rakouských vín, na která Vám na faktuře udělíme slevu ve výši 6% (platí i pro již zlevněná vína). Pokud si vyberete 12 a více vín, slevu navýšíme na 12%. A doprava zdarma je samozřejmostí. Do objednávky napište poznámku „výběr měsíce“. A nezapomeňte: pro uplatnění slevy neplaťte kartou při objednávce :-)   

Ve výběru měsíce dubna se můžete těšit na tato vína:

Martin Reinfeld (Burgenland)

Gelber Muskateller 2021, qualitatswein. Gelber Muskateller je příjemné víno vhodné jako společník k párování s jídlem - můžeme je párovat s jídlem od zeleninových salátů přes pokrmy z ryb a plodů moře, bílého masa až po výběr čerstvých a méně zralých sýrů nebo dezertům na závěr. Prague Wine Trophy 2022: Regionální šampión a Zlatá medaile.

Leithaberg DAC Rot 2016 (100% Frankovka). Víno Leithaberg DAC Rot je elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině. Možno archivovat ještě asi 5 roků.

Eichenwald Weine (Burgenland)

Der Gugafanga 2019, Mittelburgenland DAC (100% Frankovka). Gugafanga je příjemné víno pro konzumaci 'jen tak' nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo k výběru sýrů na závěr. Prague Wine Trophy 2021: Zlatá medaile.

Judith Beck (Burgenland)

Koreaa 2020, qualitatswein (gemischter satz). Příjemné víno z více odrůd vysazených, sklizených a zpracovaných společně (tzv. gemischter satz), které má dobrý archivační potenciál. Doporučujeme párování s rybou, drůbeží nebo středně výraznými jídly jako jsou těstoviny, rizoto nebo grilovaná zelenina. Víno je BIO - nesířené a nefiltrované. Prague Wine Trophy 2021: Zlatá medaile.

Sepp Moser (Burgenland)

Zweigelt Ried Hedwighof 2018, qualitatswein, BIO. Zweigeltrebe je univerzální víno vhodné k většině pokrmů, výborné je k těstovinám, tepelně upravené zelenině, pokrmům z bílého i červeného masa. Víno je biodynamické - nesířené a nefiltrované, vhodné pro vegany. Prague Wine Trophy 2021: Šampión PWT a Velká zlatá medaile.

Weingut Humer (Weinviertel)

Classic 2021, Weinviertel DAC (100% Veltlínské zelené). Víno se středním tělem, doporučujeme párování s jídlem, od předkrmů přes pokrmy z bílého masa až po jednodušší úpravy červeného masa, nebo pro užití si vína 'jen tak' s výběrem čerstvých a středně vyzrálých sýrů. Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile.

 

Přeji Vám pevné zdraví a mnoho příjemných zážitků z pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky! :-)

 

Jan Šamla

Víno pro Vás
Nejlepší dovozce roku 2022

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne