Kategorie

Slevy

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada oceněných vín z oblasti Bordeaux

 (0)    0

Zvýhodněný výběr měsíce: Sada oceněných vín z oblasti Bordeaux
2. 12. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Máme zde závěr roku a přinášíme Vám poslední letošní zvýhodněný výběr - ve výběru měsíce prosince na Vás čekají vína ze světoznámého regionu Bordeaux: šest červených vín, všechna oceněná (nejen) v soutěži Prague Wine Trophy.  Věřím, že Vám výběr vín z Bordeaux z naší prosincové nabídky přijde vhod! :-)

Sada oceněných vín z oblasti Bordeaux nabízíme za akční cenu 3,225 Kč včetně DPH, 655 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti výtečných vín 3,880 Kč. Druhý a každý další karton je za cenu 3,125 Kč. V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

A jestli Vám náš výběr nevyhovuje a chcete si ‚namíchat‘ vlastní kartón(y) z vín Bordeaux. V  prosinci nabízíme plošnou slevu 10% na všechna vína Bordeaux :-)

A pokud je Vaše potřeba vín z Bordeaux menší než celý kartón těchto šesti skvělých vín, nabízíme Vám Půl-kartón oceněných vín z oblasti Bordeaux za cenu 1,675 Kč včetně DPH – z výběru Sada oceněných vín Bordeaux si vyberte tři vína, která Vás nejvíce zaujala.

 

A na jaká vína se můžete ve výběru měsíce prosince těšit konkrétně?

Chateau Lilian Ladouys 2014, Cru Bourgeois Exceptionnel, St. Estephe. Chateau Lilian Ladouys je víno s vůní zralého červeného ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce, tabák a čokoláda a v závěru i pikantní koření a dubové dřevo. Víno s plným tělem, které tvoří jeden lahodný, dobře pitelný celek. Společník pro výjimečnou příležitost! Prague Wine Trophy 2022: Platinová medaile za 95 bodů a titul Regionální šampión (Nejlepší červené cuvée z Francie)!

Tempo d‘Angelus 2020, AOC Cru Bodeaux. Druhé víno z velkého Chateau Angelus Angelus - má za cíl nabídnout konzumentům příjemné víno s charakteristikou velkého vína ale za přiměřenou cenu dostupné a brzy po sklizni. Výtečný poměr výkon/cena :-) Harmonické víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem vyzrálých sýrů. Vhodné k archivaci. Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile, Wine & Degustation, č. 11/2023: 5 hvězd a titul Víno měsíce. 

Chateau Godeau Ducarpe 2016, Grand Cru St. Emilion. Chateau Ducarpe je víno s plným těle, atraktivní ve vůni zralého černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-) Víno doporučujeme k pokrmům z červeného masa, omáčkám a zvěřině, nebo k výběru vyzrálých sýrů. Prague Wine Trophy 2023: Velká zlatá medaile za hodnocení 94 bodů.

Chateau Le Boscq 2013, AOC St. Estephe. Chateau Le Boscq je komplexní víno s vůní zralého červeného ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce, tabák a čokoláda a v závěru i pikantní koření a dubové dřevo. Víno s plným tělem, které tvoří jeden lahodný, dobře pitelný celek. Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile za hodnocení 92 bodů.

Chateau Rahoul 2013, AOC Graves. Víno Chateau Rahoul se představuje chutí a vůní zralého černého ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  Společník pro výjimečnou příležitost! Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile za hodnocení 94 bodů.

Chateau Tour de Pez 2014, AOC Graves. Víno Chateau Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  Prague Wine Trophy 2022: Velká zlatá medaile za hodnocení 93 bodů.

 

Připomínám, že u všech výše uvedených vín platí obecně velmi dobrý poměr kvalita vs. cena a v této zvýhodněné nabídce obzvláště! :-)

 

Srdečně vás zdravím a přeji příjemné zážitky s pěknými víny, třeba s těmi z výše uvedené nabídky.

 

Jan Šamla

Víno pro Vás
Nejlepší dovozce roku 2022

2. místo v roce 2020 a 2021, 3. místo v roce 2023

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne