Kategorie

Slevy

Zvýhodněná nabídka pro měsíc leden - výběr nejoblíbenějších vín roku 2017

 (0)    0

Zvýhodněná nabídka pro měsíc leden - výběr nejoblíbenějších vín roku 2017
1. 1. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

Zdravím Vás a těším se na naši společnou komunikaci v novém roce! Ve zvýhodněné nabídce pro měsíc leden Vám již tradičně nabízím sadu nejoblíbenějších vín uplynulého roku (měřeno počtem prodaných lahví :-)). Karton těchto nejprodávanějších vín loňského roku nabízíme za akční cenu 1,195 Kč včetně DPH, 250 Kč sleva ze standardní ceny těchto šesti vín 1,445 Kč. Druhý a každý další karton nabízíme za cenu 1,095 Kč.

V sadě na Vás čekají čtyři červená vína a dvě bílá vína. Podobně jako v předchozích letech i loni mezi ta nejoblíbenější patřila vína z vinařství Boeri Alfonso, které letos zastupují tři ze šesti vín výběru. Kromě vín Boeri Alfonso se do výběru dostala dvě vína z vinařství Cascina Ciapat di Bertello a jedno víno z vinařství Cantina Ariano.

Vinařství Boeri Alfonso a Cascina Ciapat di Bertello současně patří mezi nejoblíbenější (podle počtu prodaných láhví) vinařství pro rok 2017, trojici doplňuje vinařství Antonio Sasa. Pokud máte zájem o individuální výběr vín, nabízíme po celý leden slevu 10% ze standardních cen na všechna vína těchto tří vinařství (objednávejte za běžné ceny, sleva bude odečtena na faktuře).   

V rámci této akce je doprava zdarma, platí i pro jeden karton. Vína si můžete objednat mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz, případně frantisek@vinoprovas.cz nebo na našem e-shopu v sekci „AKCE“ na titulní straně.

 

Ve výběru měsíce ledna se můžete těšit na tato vína:

Vinařství Boeri Alfonso

Martinette 2013, Barbera d’Asti DOCG Superiore, Zlatá medaile na PWT 2017 (naše nejprodávanější víno roku 2017, 5x za posledních 5 let ve výběru nejoblíbenějších vín)

Barbera d’Asti DOCG 2016 (4x za posledních 5 let ve výběru nejoblíbenějších vín)

Ribota 2016, Moscato d’Asti DOCG, Zlatá medaile na PWT 2017 (4x za posledních 5 let ve výběru nejoblíbenějších vín)

Vinařství Cascina Ciapat di Bertello

Costaforte 2016, Langhe Dolcetto DOC

Pian Alto 2016, Roero Arneis DOCG

Vinařství Cantina Ariano

I Classici 2015, Puglia IGT Primitivo, Zlatá medaile na PWT 2016

Pokud někdo nemá zájem o víno Ribota (sladké perlivé víno), nabízíme jako náhradu další bílé víno v pořadí:

Grifone delle Roveri 2016, Gavi DOCG di Gavi, z vinařství Bergaglio Cinzia. Cena bude stejná, jako pro ‚standardní‘ karton. Nezapomeňte napsat Váš požadavek na záměnu vína do poznámky při objednávce.

 

Ještě připomínám unikátní příležitost ochutnat spoustu výtečných vín an Galadegustaci nejlepších vín ze soutěže Prague Wine Trophy 2017, která proběhne ve čtvrtek 25. ledna v hotelu Jalta Boutique Hotel (Václavské nám. 45, Praha 1); vstupné 1000 Kč na osobu, můžeme zajistit vstupenky za 700 Kč resp. 1100 Kč včetně bonusu – láhve vína Martinette 2013 (Zlatá medaile PWT 2017, Boeri Alfonso) resp. Chianti Classico DOCG Riserva 2010 (Regionální šampión a Velká zlatá medaile PWT 2017, Montemaggio), přihlášky a více informací na vinoprovas@vinoprovas.cz

Na Galadegustaci přijedou Ilaria a Luca Bertello, nejmladší generace vinařů z Cascina Ciapat. U této příležitosti připravujeme průřezovou ochutnávku vín tohoto vinařství – ve středu 24. ledna večer. Podrobnosti o této ochutnávce pošlu brzy, zatím si rezervujte termín ve svém kalendáři J 

 

Přeji Vám úspěšný start do nového roku a mnoho příjemných zážitků ve společnosti dobrých lidí a pěkných vín, třeba těch z výše uvedené nabídky :-)

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne