Kategorie

Slevy

Výsledky 4. kola soutěže Prague Wine Trophy 2017

 (0)    0

Výsledky 4. kola soutěže Prague Wine Trophy 2017
15. 11. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Rád bych se s Vámi podělil o aktuální informaci o výsledcích soutěže Prague Wine Trophy 2017. V  4. kole byly dvě kategorie, které nás zajímají, Sangiovese a Červená víceodrůdová vína. A výsledky tomu také odpovídají: naše vína získala dva tituly Regionálního šampióna, tři Velké zlaté medaile a tři Zlaté medaile! J   

A zde jsou naše úspěšná vína:

V kategorii vín odrůdy Sangiovese

Chianti Classico DOCG Riserva 2010‚ vinařství Montemaggio bylo porotou oceněno 92 body a získalo Velkou zlatou medaili atitul Regionální šampión (nejlepší víno z oblasti Chianti).

Chianti Classico DOCG 2011‚ vinařství Montemaggio bylo porotou oceněno 90 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold.

Messaggero 2010 (Vino Nobile di Montepulciano DOCG)‚ vinařství Montemercurio bylo porotou oceněno 92 body a získalo Velkou zlatou medaili a titul Prague Premium Gold(nejlepší víno z oblasti Vino Nobile, ale v soutěži nebyl přihlášen dostatečný počet vín pro formální udělení titulu Regionální šampión).

Petaso 2014 (Rosso di Montepulciano DOC)‚ druhé víno vinařství Montemercurio bylo porotou oceněno 88 body a získalo Zlatou medaili a titul Prague Gold.

 

V kategorii Červená víceodrůdová vína

Arena 2011 (Amarone Valpolicella DOCG Classico) z vinařství Antonio Sasa bylo porotou oceněno 89 body (těsně pod hranicí Velké zlaté medaile)a získalo Zlatou medaili atitul Regionální šampión (nejlepší víceodrůdové červené víno z Itálie).

Le Mura Saracene 2014 (Rosso di Montefalco DOC)‚ vinařství Goretti Vini bylo porotou oceněno 87 body a získalo Zlatou medaili a titul Prague Gold.

Podrobnosti (nejen) o oceněných vínech si můžete přečíst na našem webu.

   

Vinařství Montemercurio a Montemaggio jsem do naší nabídky zařadil v průběhu tohoto roku, vinařství Goreti Vini je úplně čerstvé, první zásilka vín je aktuálně na cestě – zdá se, že v těchto případech se jednalo o šťasnou volbu J

Brzy Vám přinesu informace o celém ročníku soutěže a nadcházející Galadegustaci, na kterou se můžete těšit. Nejtěžší rozhodování bude, která z oceněných vín na Galadegustaci předvést a která vyřadit. Kapacitní důvody bohužel neumožňují předvést všechna oceněná vína, i když by si to určitě zasloužila J 

 

Srdečně vás zdravím a přeji mnoho příjemných zážitků s pěknými víny, třeba s těmi výše uvedenými. Určitě si zaslouží Vaši pozornost. J

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne