Kategorie

Slevy

Soutěž k Mezinárodnímu dni odrůdy Barbera

 (0)    0

Soutěž k Mezinárodnímu dni odrůdy Barbera
21. 11. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

Čtvrtý prosincový den je tradičně zasvěcen svaté Barboře – známé především jako patronka horníků ale také dělostřelců, pyrotechniků a dalších ‚rizikových povolání‘ – a tento den mají svátek všechny Barbory a Barborky, Báry (nejenom ty divé) a v posledních letech přibývají také Barbary. Blahopřeji všem k jejich svátku!!

Již po několik roků tento den slavíme také jako Mezinárodní (nebo alespoň národní :-) ) den Barbery. Když mohou mít svůj den jiné odrůdy, tak proč ne Barbera? A není nic symboličtějšího, než otevřít si o svátku svaté Barbory láhev s pěkným vínem z odrůdy Barbera. Pokud nemáte vhodnou Barberu po ruce, stále ještě si můžete objednat jednu z našich zvýhodněných sad pro měsíc listopad s výběrem vín Barbera z naší nabídky: „Barbera pro potěšení“ za 1,350 Kč a „Barbera pro vychutnání“ za 2,175 Kč. Anebo obě sady za zvýhodněnou cenu 3,250 Kč ;-)

Pokud dáváte přednost individuálnímu výběru vín, nabízím 10% slevu (objednávejte za ceny uvedené na e-shopu, sleva Vám bude odečtena na faktuře) pro všechna vína z odrůdy Barbera, platí do neděle 2. prosince včetně. Celou nabídku našich vín Barbera najdete zde. Výběr je docela široký a zajímavý, ne nadarmo je Barbera moje nejoblíbenější odrůda :-)

  

Soutěž

S vyhlášením listopadového výběru jsem vám slíbil soutěž k tématu „Barbera“, tak tady je – již tradiční – soutěžní otázka: Kterou Barberu si otevřu na svátek sv. Barbory? Nápověda: bude to jedna z listopadové nabídky „Pro vychutnání“ (víno už mám vybrané, leží ve stojanu a vzájemně se na sebe těšíme J). Své odpovědi s tipy můžete posílat od teď do úterý 11. prosince.

Autor/ka každé odpovědi, i nesprávné, získá možnost zakoupení vín Barbera v režimu 5 + 1 zdarma.

Autor/ka správné odpovědi (a nezakoupil/a si listopadovou bedýnku) získá 25% slevu na příští objednávku vín Barbera.

Autor/ka správné odpovědi (a zakoupil/a si listopadovou bedýnku)

-          v případě jediné správné odpovědi získá výběr měsíce "Barbera pro potěšení“ zdarma

-          v případě více správných odpovědí, vylosuji (bez dohledu státního notáře, ale slibuji, že já a můj počítač budeme při losování postupovat korektně :-) ) jednu správnou odpověď, jejíž autor/ka získá výběr měsíce listopadu „Barbera pro potěšení“ zdarma, autoři ostatních správných odpovědí získají možnost koupit si tento výběr se slevou 50%

Výšeuvedené slevy platí do 31. 3. 2019.

A nezapomeňte si zajít na barborky – třešňovou nebo višňovou větvičku uříznutou v den svaté Barbory doma vložte do vázy s vodou a vázu umístěte v místnosti s běžnou pokojovou teplotou. Do Vánoc Vám barborka pěkně rozkvete a oživí Váš domov.

 

Srdečně Vás zdravím a přeji Vám krásný a pokud možno pohodový závěr roku a příjemné zážitky s pěknými víny, třeba s těmi z naší nabídky.

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne