Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Judith Beck, Martin Reinfeld a Sepp Moser, rakouská vína z typických odrůd střední Evropy, ale nejenom těch

 (4)    0

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Judith Beck, Martin Reinfeld a Sepp Moser, rakouská vína z typických odrůd střední Evropy, ale nejenom těch
19. 6. 2021   

Vážení přátelé pěkných vín,

Pokračujeme v doplňování našich zásob vín pro Vás, tento týden jsme doplnili zásobu vín od tří rakouských partnerů – Judith Beck, Martin Reinfeld and Sepp Moser. Teď už jsme – doufám – připraveni na Vaše objednávky pro nadcházející letní sezónu :-)

Konkrétně jsme pro Vás dovezli tato vína:

U vinařství Judith Beck jsme doplnili především nabídku bílých a růžových vín ročníku 2020, kde jste nám kompletně vykoupili vína ročníku 2019 J K tomu jsme doplnili nové ročníky některých červených vín včetně jedné novinky.   

Chardonnay 2020, BIO jakostní víno

Weissburgunder 2020, BIO jakostní víno

Koreaa 2020, BIO jakostní víno. Víno z takzvané ‚gemischter satz‘, tedy takzvané „směsné výsadby“, kdy jsou v řádcích vysázeny keře různých odrůd a všechny hrozny se sbírají a zpracovávají společně. Nejedná se o tradiční kupáž vín několika odrůd s následným mísením.

Beck Pink 2020, BIO jakostní víno. Kupáž založená na odrůdě Zweigeltrebe (80%) doplněné menším množstvím Frankovky.

Všechna výše uvedená vína jsou na dnešní poměry ‚lehká‘ s relativně nízkým obsahem alkoholu – v pořadí jak jsou vína vyjmenována je obsah alkoholu 12,0%, 12,5%, 11,5% a 11,0% J    

V červených vínech jsme doplnili naši zásobu ‚základních‘ vín

Blaufrankich 2019, BIO jakostní víno

Zweigeltrebe 2019, BIO jakostní víno

A navíc dvě kupáže

Beck Ink 2020, BIO jakostní víno. Kupáž založená na odrůdě Zweigeltrebe (90%) doplněné menším množstvím Svatovavřineckého. Nový ročník oblíbeného vína pro ‚každodenní pití‘.

Out 2019, BIO jakostní víno. Kupáž dvou odrůd Frankovka a Zweigeltrebe, kde Frankovka má troch ‚navrch‘. Nově v naší nabídce, doufám, že Vám bude chutnat, stejně tak jako nám J

 

Vinařství Martin Reinfeld jsme Vám představili před zhruba dvěma měsíci. Měli jsme pro začátek pouze menší zásobu na rozjezd, kterou jste nám u některých vín téměř vykoupili. Doplili jsme zásobu všech vín a jsme připraveni na Vaše budoucí objednávky :-) V několika případech už jsme dovezli vína nových ročníků v porovnání s původními ročníky při představení vinařství:

Blaufrankisch 2020, jakostní víno

Zweigelt 2019, jakostní víno

St. Laurent „Ried Ungerberg“ 2019, jakostní víno

Syrah „Ried Seeberg“ 2018, jakostní víno. Tato čtyři vína jsou nové ročníky, u všech máme ještě menší zásobu vín předchozích ročníků. Pokud máte zájem o vzájemné porovnání vín dvou ročníků.  

Leithaberg DAC Rot 2016 (100% Frankovka)

Gelber Muskateller 2020, jakostní víno

Weissburgunder „Ried Reckenschink“ 2020, jakostní víno

Leithaberg DAC Weiss 2019 (100% Veltlínské zelené)    

 

Z vinařství Sepp Moser odebíráme pouze vína z odrůdy Zweigeltrebe, tentokrát jsme dovezli nové ročníky dvou vín:

Zweigelt „Classic Style“ 2019, jakostní víno. Zde máme ještě menší zásobu vína ročníku 2018.

Zweigelt „Ried Hedwighof“ 2018, jakostní víno. Předchozí ročník už byl kompletně vyprodán.

 

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (4)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne