Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha
16. 4. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

Pokračujeme v doplňování našich zásob vín pro Vás, přijela zásilka z portugalského vinařství Monte Novo e Figueirinha z regionu Alentejo. Doplnili jsme, nebo přesněji obnovili – předchozí ročníky byly již nějakou dobu vyprodané - zásobu bílých i červených vín ‚na běžné každodenní pití‘ a přísady (nejen) do salátů :-) 

Konkrétně:

Amnesia Branco 2016, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Antao Vaz a Arinto.

Amnesia Tinto 2014, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez /= Tempranillo/.

Amnesia je nejpopulárnější řada vín z produkce tohoto vinařství, netřeba dále představovat. Podle průběžných dotazů na dostupnost vín Amesia soudím, že někteří z Vás si na těchto vínech vypěstovali závislost :-)

Interdito Vinho Verde 2016. Premiéra vína typu ‚Vinho Verde‘ v nabídce vinařství a také v naší nabídce. Denominace ‚Vinho Verde‘ je úzce spojena s konkrétním regionem na severozápadě země, takže určitě nevzniká ve sklepě vinařství. Na otázku, jak se objevilo toto víno v produkci, přišla lakonická odpověď „neptej se ;-)“. Nebudeme tedy pátrat, když se Filipe rozhodl dát své jméno na toto víno, určitě si je jistý jeho kvalitou. Tak toho využijme a vychutnejme lehké svěží víno verde! J      

Interdito Tinto 2016, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Syrah, Aragonez /= Tempranillo/ a Trincadeira. Červené víno s nejlepším poměrem ‚výkon/cena‘, výtečné víno na běžnou konzumaci kde nechceme nad sklenkou meditovat a probírat se mnoho vrstevnatostí vína :-)

 

Kromě vín jsme dovezli i olivový olej a vinný ocet řady Figueirinha, které jsou již tradičně v naší nabídce.

Figueirinha, Azeite Virgem Extra. Extra panenský nefiltrovaný olej v 0.75 lt láhvích.   

Figueirinha, Vinagre de Vinho Tinto. Červený vinný ocet v 0.50 lt láhvích.

 

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí 30. 4. (nebo do vyprodání zásob J).  

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne