Kategorie

Slevy

Nabídka dárkových vín pro Vánoce a Nový rok

 (0)    0

Nabídka dárkových vín pro Vánoce a Nový rok
22. 10. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín.

 

Blíží se období Vánoc a Nového roku, tedy doba, kdy chceme malým dárkem vyjádřit naše díky ať už vlastním zaměstnancům, zákazníkům či obchodním partnerům za spolupráci v průběhu právě uplynulého roku. Vhodnou volbou je láhev pěkného vína, při kterém si obdarovaný připomene Vaši firmu v příjemné atmosféře s rodinou nebo přáteli.

Dovolujeme si Vám u této příležitosti nabídnout výběr nejzajímavějších vín z naší nabídky. Zaměřujeme se především na dovoz vín z Itálie (vinařské oblasti Piemont, Sicílie, Toskánsko, Umbrie a Veneto), doplněná v menší míře i víny z Portugalska (tichá vína z vinařské oblasti Alentejo) a Rakouska (dovážíme vína od známé vinařky Judith Beck z oblasti Burgenland). Našimi partnery jsou především rodinná vinařství, která kladou důraz na vysokou  kvalitu a autenticitu produkovaných vín. V produkci našich partnerů se snoubí dlouholetá tradice, často trvající několik generací, s osobním přístupem. Vína jsou vyrobena z tradičních odrůd pěstovaných po staletí na vinicích, kde složení půdy a mikroklimatické podmínky dávají optimální podmínky pro pěstování právě těchto odrůd.

Naše Vánoční nabídka zahrnuje vína různých cenových úrovní včetně dražších vín, vhodných jako exkluzivní dárek významným obchodním partnerům. V případě zájmu o výjimečný dárek máme v nabídce i omezené série ušlechtilých vín ze světoznámé francouzské oblasti Bordeaux. V případě zájmu o tato vína Vám pošleme seznam dostupných vín ve Vámi požadované cenové relaci.

Láhev tichého vína lze odečíst od daňového základu, plátci DPH si mohou odečíst i DPH. Podmínkou je, že láhev je opatřena názvem firmy nebo obchodní značkou dárce vína či názvem propagovaného zboží nebo služby. Pokud nemáte své vlastní, rádi Vám zajistíme dodávku firemních etiket/visaček, aby byla daná podmínka splněna.

Pokud nejste plátci DPH, ať už firma nebo soukromá osoba, a máte zájem o nákup vín z naší Vánoční nabídky, nabízíme Vám další slevu ve výši 10.5%, která odpovídá polovině částky DPH.

V příloze tohoto dopisu přikládám naši aktuální nabídku. Pokud Vás tato nabídka zaujala nebo máte zájem dozvědět se více o nabízených vínech, kontaktujte mne prosím telefonicky nebo e-mailem na adrese vinoprovas@vinoprovas.cz. Samozřejmě v případě zájmu o individuální výběr vín z celé naší nabídky, jsme Vám plně k dispozici v rámci dostupnosti jednotlivých vín. Některá vína jsou produkována v malých sériích a v určitých případech může dojít k redukci Vámi požadovaného počtu konkrétního vína.

 

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne