Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (portugalská vína a olivový olej)

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Monte Novo e Figueirinha (portugalská vína a olivový olej)
19. 10. 2018   

Vážení přátelé pěkných vín,

 

Pokračujeme v podzimním doplňování našich zásob vín pro Vás, aktuálně přijela zásilka z portugalského vinařství Monte Novo e Figueirinha z regionu Alentejo. Doplnili jsme a obnovili zásobu bílých i červených vín ‚na běžné každodenní pití‘ a olivového oleje, a také rozšířili naši nabídku o nová vína z produkce vinařství :-) 

Konkrétně:

Amnesia Branco 2016, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Antao Vaz (základ kupáže) a Arinto doplněných vínem Chardonnay. Doplnění stávajícího ročníku.

Amnesia Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Cabernet Sauvignon, Syrah a Aragonez /= Tempranillo/. Nový ročník.

Amnesia je nejpopulárnější řada vín z produkce tohoto vinařství, netřeba dále představovat. Podle průběžných dotazů na dostupnost vín Amesia soudím, že někteří z Vás si na těchto vínech vypěstovali závislost J

 

Figueirinha Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Arinto a Verdelho doplněné o Chardonnay. Nový ročník.

 

Na Te Rales Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž tří tradičních portugalských odrůd Antao Vaz a Arinto a Verdelho.

Na Te Rales Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž dvou tradičních portugalských odrůd Touriga Nacional a Alicante Bouschet a ‚globální‘ odrůdy Syrah.

Cantando Branco 2017, Vinho Regional Alentejano. Kupáž tradičních portugalské odrůdy Verdelho a Sauvignon Blanc.

Cantando Tinto 2015, Vinho Regional Alentejano. Kupáž Syrah a tradiční portugalské odrůdy Alicante Bouschet.

Vína řady Na Te Rales and Cantando jsou novinkou v naší nabídce, podobně jako i v produkci vinařství Monte Novo e Figueirinha – představují nový směr produkce vinařství a postupně nahradí řady Fonto Mouro a Comendador Cameirinha, na které jste zvyklí z minulosti. Věříme, že si tyto nové řady získají Vaši oblibu stejně jako ty dosavadní.

 

Kromě vín jsme dovezli i olivový olej řady Figueirinha, který je již tradičně v naší nabídce:

Figueirinha, Azeite Virgem Extra. Extra panenský nefiltrovaný olej v 0.75 lt láhvích.   

 

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí 30. 10. (nebo do vyprodání zásob J).  

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne