Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Judith Beck - vína z typických odrůd našeho regionu

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Judith Beck - vína z typických odrůd našeho regionu
9. 10. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Pokračujeme v doplňování našich zásob – dnes jsme doplnili naše zásoby vín z rakouského bio vinařství Judith Beck. J Pro nadcházející sezónu jsme doplnili naši zásobu červených vín. A jsou to vína, která jistě stojí za naši pozornost:

Zweigeltrebe 2019. Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované.

Beck Ink 2020. Oblíbené víno, tradičně kupáž z typických středoevropských odrůd, tentokrár ze dvou odrůd – převaha Zweigeltrebe (80%) doplněného Svatovavřineckým, opět výrazně suché provedení s pouhým 1 g zbytkového cukru.

Heideboden 2016. Podobně jako u předešlého vína, i zde se jedná o kupáž, v tomto roce můj oblíbený Zweigelt (50%) je doplněn Frankovkou (30%) a Svatovavřineckým (20%). Víno můžete je porovnat s ročníkem 2015, který aktuálně doprodáváme.

St. Laurent  2017. Velké víno z produkce Judith Beck. I zde máme ještě několik posledních láhví předešlého ročníku 2015.

 

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% při objednávce 6 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) nebo dokonce slevu 12% při objednávce 12 láhví. Sleva Vám bude odečtena na faktuře, platí do konce října (nebo do vyprodání zásob J).  

 

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla
Víno pro Vás
Nejlepší dovozce roku 2022

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne