Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: Antonio Sasa, Boeri Alfonso a La Colombera

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: Antonio Sasa, Boeri Alfonso a La Colombera
29. 3. 2017   

Vážení přátelé pěkných vín,

Přijela paleta a doplnili jsme naše zásoby vín z italského Piemontu J A jsou to vína, která jistě stojí za naši pozornost – vinařství Boeri Alfonso, Antonio Sasa a La Colombera.

Antonio Sasa

Především chci zmínit víno Martina 2011, Brunello di Montalcino DOCG. Podařilo se mi získat úplně poslední zásobu tohoto skvělého vína (Šampión kategorie a Nejlepší červené víno celého ročníku v soutěži PWT 2016). Bohužel, slovo ‚poslední láhve‘ evokuje i jinou cenu, než za jakou bylo k dispozici v minulosti.

Dále jsme dovezli nové víno z nabídky Tonyho Sasy – TOR 2010, Barolo DOCG. Doufám, že Vám bude toto víno chutnat stejně jako ostatní vína Tonyho Sasy a zůstane do budoucna v naší nabídce.

A ještě jsme doplnili zásobu oblíbeného vína Valpolicella Ripasso DOC Superiore Classico 2013 (Zlatá medaile PWT 2016), takzvané ‚bejby Amarone‘.

Boeri Alfonso

Dovezli jsme nové ročníky oblíbených vín:

Porlapa 2013, Barbera d‘Asti DOCG Superiore. Předchozí ročníky získaly opakovaně Velkou zlatou medaili na Prague Wine Trophy včetně titulu Šampión PWT.

Ribota 2016, Moscato d’Asti DOCG. Další ročník tohoto oblíbeného perlivého vína, sám jsem zvědavý, jaký bude. Předchozí dva ročníky získaly Velkou zlatou medaili a titul ‚Nejlepší šumivé nebo perlivé víno Itálie‘ podle výsledků Prague Wine Trophy 2016 a 2015.

Barbera d‘Asti DOCG 2015. Toto víno pravidelně získává Zlaté medaile na Prague Wine Trophy. Ročník 2015 byl výtečný nejen v Česku ale i v Itálii 2016, na nový ročník se můžeme jen těšit.

La Colombera

Doplnili jsme zásobu vín

Suciaja 2013, Colli Tortonesi DOC Rosso. Víno z vzácně pěstované odrůdy Nibió.

Derthona 2014, Colli Tortonesi DOC Timorasso

A ještě zcela nové víno do naší nabídky:

Il Montino 2014, Colli Tortonesi DOC Timorasso. Vynikající víno, které pochází z ‚cru‘ vinice. Vysoká kvalita (předchozí ročník vína získal 3 skleničky Gambero Rosso!) se pojí s ne zrovna přístupnou cenou.

Pro výše uvedená vína nabízím ‘zaváděcí’ slevu 6% a při objednávce 12 nebo více láhví (může být i libovolná kombinace vín) dokonce slevu 10% ze standardních cen. Sleva platí po dobu jednoho týdne, tj. do 7. 4. (nebo do vyprodání zásob :-) ).  

Na závěr chci připomenout ještě několik dnů platnou zvýhodněnou nabídku měsíce března – Sada vín z rukou vinařek, sada vín pro pití na jaře – vína bílá, růžová i červená pro jakékoliv počasí. Nebo se podívejte do sekce AKCE a prohlédněte si všechny aktuálně zvýhodněné nabídky :-)

Přeji Vám mnoho krásných chvil s dobrými lidmi a pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne