Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Víno Cerasuolo "Casanova" se představuje sytě růžovou barvou a intenzivní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře převládají ovocné chutě - cítíme zde zralé třešně, ostatně podle nich víno získalo své jméno. Víno Cerasuolo je výtečné výtečné k těstovinám, bílému masu, pizze, pokrmům s houbami nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Víno Colle Cupo se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a kořenitých tónů. Výtečné k výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
Víno Vigna le Coste se představuje temně rubínovou barvou a plným kulatým tělem tělem, v vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do povidlových tónů. Výtečné k uzeninám a salámům, těstovinám s masem, výrazným pokrmům z červeného masa a zvěřiny nebo k výběru vyzrálých sýrů na závěr.
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr 'sázka na jistotu' - výběr vín z produkce dvou nejlepších vinařství v naší nabídce, Boeri Alfonso a Antonio Sasa. Snad Vás tato vína potěší v současné těžké době. V sadě na Vás šest červených vín z Piemontu, Toskánska a Veneta. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Víno Pecorino "Contetinelli" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k zeleninovým salátům, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům. Poslední láhve.
Víno Passerina "Donnapaolina" se představuje elegantním květinovým a ovocným aroma, na patře čerstvé víno s chuté citrusového ovoce a kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k lehkým úpravám bílého masa nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Víno Pecorino "Cocciuto" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k těstovinám, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Víno Passerina "Solerzia" se představuje elegantní kombinací květinových a ovocných vůní, na patře cítíme čerstvé víno s chutí exitického ovoce a jemnými kořenitými tóny. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv, k pokrmům ryb a plodů moře nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Naše Frankovka je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', výtečný společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného i bílého masa, těstovinám a houbovým pokrmům nebo středně vyzrálým sýrům.
Der Aristokrat je víno z odrůdy Cabernet Sauvignon. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Das Hohe Ross je víno z odrůdy Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem stejně jako pro vychutnání si vína samotného. V párování s jídlem doporučujeme k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.
Gelber Muskateller je příjemné víno vhodné jako společník k párování s jídlem - můžeme je párovat s jídlem od zeleninových salátů přes pokrmy z ryb a plodů moře, bílého masa až po výběr čerstvých a méně zralých sýrů nebo dezertům na závěr. Poslední láhve.
Leithaberg DAC Weiss z odrůdy Veltlínské zelené je komplexní plné víno a představuje vrchol produkce bílých vín. Doporučujeme samotné pro vychutnání vína 'jen tak'. Také vhodný společník k párování s jídlem - víno je vhodné k široké paletě pokrmů od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po lehčí úpravy červeného masa.
Syrah z vinice Seeberg je plné elegantní víno. Doporučujeme vychutnat si víno 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, zvěřině nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Víno Blaufrankisch Reserve z vinice Ungerberg se řadí k vrcholům produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině. Poslední láhve.
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy. Poslední láhve.
Elegantní bílé víno z odrůdy Falanghina se představuje výrazným ovocným charakterem, typickým pro tuto odrůdu a zdůrazněným zráním na kvasničných kalech. Ideální pro milovníky aromatických vín s výraznou kyselinkou. Doporučujeme k pokrmům z ryb a bílého masa a čerstvým (zvláště kozím) sýrům.
Růžové víno Sogno di Volpe z odrůdy Montepulciano patří k vrcholu produkce vinařství. Toto víno rosato se projevuje bohatou paletou ovocných vůní a je ideálním partnerem k širokému spektru jídel - k předkrmům, polévkám, zeleninovým salátům, pokrmům z ryb a mořských plodů až po úpravy bílého masa.
Hrozny k výrobě vína Sogno di Volpe pochází z nejlepší vinice vinařství a k výrobě jsou použity jen nejlepší hrozny. Výsledkem je lehké čerstvé víno s příjemnou aromatikou a nižší kyselinkou, doporučujeme k pokrmům z ryb a mořských plodů a čerstvým sýrům, obzvláště z ovčího mléka, nebo k posezení ‚jen tak‘.
La Marescialla představuje vrchol produkce vinařství. Víno s plným tělem a pěknou strukturou z 'cru' vinice, vhodný společník pro velkou příležitost nebo pro špičkovou gastronomii. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Casareggio je středně plné víno, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa (raději ne k těžkým omáčkám a zvěřině) nebo čerstvým a středně vyzrálým sýrům. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník. Doporučujeme Vám víno Barbera d'Asti 2022 od Boeri Alfonso.
Moliss je víno s plným tělem a pěknou strukturou z 'cru' vinice, vhodné pro párování s jídlem (od těstovin až po výrazné úpravy červeného masa nebo výběr sýrů) stejně tak jako pro užití si vína 'jen tak'. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Vína Soave, odrůdové víno z odrůdy Garganega, je elegantní aromatické víno, vhodné k širokému spektru pokrmů - od polévek přes předkrmy, pokrmy z ryb, těstoviny až po tepelně upravenou zeleninu nebo pokrmy z vajec. Poslední láhve.
Ribolla Gialla je lehké čerstvé víno, které si užijete se zeleninovým salátem, rybě nebo výběru čerstvých sýrů.
Víno Fiano di Avelino se představuje výrazným aroma tropického ovoce, příjemnou mineralitou a kyselinkou. Výtečné k rybám, bílému masu, zeleninovým pokrmům nebo čerstvým sýrům.
Víno Falanghina se představuje výrazným aroma květů středomořských keřů, na patře cítíme jemnou chuť citrusů a tropického ovoce v kombinaci s příjemnou mineralitou a kyselinkou. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.
Valpolicella Superiore je plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme k pečenému masu, nebo k výběru vyzrálých sýrů.
Valpolicella Ripasso - plné a harmonické víno vhodné k většině úprav červeného masa, obzvláště doporučujeme ke grilovanému nebo pečenému masu, nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Velké víno pro vzácné příležitosti!
Amarone, společně s Barolem a Brunellem jedno z nejznámějších vín Itálie, je velké víno pocházející z oblasti Veneta (Benátska). Amarone se vyrábí z částečně vysušených hroznů. Od roku 2009 je víno Amarone povýšeno do kategorie DOCG. Zde v provedení Riserva. Velké víno pro vzácné příležitosti!