Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Enyo, vrchol produkce bílých vín, je plné víno ze starobylé odrůdy Bellone, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Nejlépe si toto víno užijeme samotné, k jídlu je výtečné k pokrmům z ryb a bílého masa nebo těstovinám bez masa.
Raverosse, kupáž z odrůd Nero Buono, Montepulciano a Cesanese, je víno s výrazným ovocným aroma. Víno je vhodné k polévkám, studeným předkrmům a pokrmům z bílého i červeného masa.
Poluce je harmonické víno s ovocným charakterem. Bylo vyrobeno ze starobylé odrůdy Nero Buono, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k pokrmům z červeného masa nebo těstovinám s masem.
Naše víno La Uéca má rubínovou barvu s nachovými tóny, vůně připomíná červené ovoce, především třešně. Vína Dolcetto jsou univerzální párování s jídlem, mohou doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Víno La Uéca obstojí i samotné při užívání si vína 'jen tak' s malým občerstvením.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 12 rocích. Doporučujeme před konzumací dekantovat.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích. Doporučujeme s předstihem dekantovat.
Vína Dolcetto se obvykle pijí mladá a jsou oblíbená v gastronomii pro svoji ‚přizpůsobivost‘ k různým typům pokrmů – naše Dolcetto je univerzální víno, které můžeme použít k téměř celému jídlu - k předkrmu, zeleninovým polévkám, rizotu, teplým úpravám zeleniny, těstovinám nebo lehkým úpravám červeného masa.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k těstovinám, úpravám červeného masa a zvěřiny nebo k talíři vyzrálých sýrů. Výborné k pití již teď s potenciálem k několikaleté archivaci.
Víno Montepulciano se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose i na patře cítíme také tóny vanilky a čokolády. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.
Víno Il Palazzo se představuje plným tělem a příjemnou harmonickou kombinací chutí zralého ovoce, kořenitých tónů, příjemné kyselinky a jemných tříslovin. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, úpravám červeného masa nebo k středně vyzrálým sýrům.
Víno Rossini je vrcholem produkce a 'vlajkovou lodí' vinařství. Představuje se plným tělem a bohatou a komplexní kombinací chutí vyzrálého ovoce, tříslovin a kořenitých tónů z ušlechtilého dřeva. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, úpravám červeného masa nebo k vyzrálým sýrům. Ale doporučujeme vychutnat si toto víno 'jen tak'....
Les Tours de Beaumont je 'druhé víno' Chateau Beaumont. V chuti a vůni dominují, podobně jako u 'prvního vína', lesní plody a černý rybíz, pikantní koření a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!
Saintayme je elegantní víno s vůní černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-)
Saintayme je elegantní víno s vůní černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-)
Beaumont je víno s vůní plnou lesního ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominují lesní plody a černý rybíz, pikantní koření a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!
Delicious je výraz používaný v piemontském dialektu pro 'něco krásné a delikátní'. Takové je i toto víno - jednoduché svěží víno vhodné především k jídlu. Dominantní odrůdou v této kupáži je odrůda Cortese, typická pro oblast Piemonte a známá především díky vínu Gavi, které se z odrůdy Cortese vyrábí. Poslední láhve.
Chardonnay Bevión Selezione tvoří pomyslný vrchol produkce bílých vín vinařství Boeri Alfonso. Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘.
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.
Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. Poslední láhve.
Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.
Lequilibrio z řady „Le Selezioni“ (výběrová vína) patří mezi vrchol produkce vinařství, což bylo opakovaně potvrzeno výsledky v soutěži Prague Wine Trophy. Lequilibrio je plné a harmonické víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu, vynikající k pokrmům z červeného masa a vyzrálých sýrů. Nebo 'jen tak' k vychutnání vína samotného.
V zářijové nabídce Vám již tradičně přinášíme výběr vín z odrůdy Dolcetto - třetí nejdůležitější červené odrůdy Piemontu. V této sadě se setkáte s šesti suchými víny vhodnými jak pro gastronomii tak i pro zamyšlení a vychutnání si vín samotných. Přechutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno Dolcetto :-)
Nabízíme Vám sadu dvanácti vín, která sklízela úspěchy (nejenom) na soutěži Prague Wine Trophy - všechna vína byla na soutěži P.W.T. 2021 oceněna Velkou zlatou medailí a titulem "Prague Premium Gold". Sedm z těchto vín získalo titul Šampión kategorie respektive Regionální šampión.
Víno Trebbiano "Casanova" se představuje elegantním ovocným aroma, na patře cítíme elegantní a vyvážené víno, ve kterém opět převládají ovocné tóny. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Víno Montepulciano "Casanova" se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce. Výtečné k předkrmům, těstovinám, uzeninám a studeným nářezům, k pokrmům z červeného masa (i v pikantních úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.
Víno Pecorino "Casanova" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.
Víno Passerina "Casanova" se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.