Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno!
Porlapa, Barbera ze starých keřů, je vlajková loď vinařství. Výjimečné víno pro výjimečné příležitosti! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello, Šampión soutěže Prague Wine Trophy.
Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává mohutná komplexní vína. Petaso je ‚druhé‘ víno vinařství – charakterem podobné, i když s menší koncentrovaností, vínu Vino Nobile. Doporučujeme k úpravám červeného masa, těstovinám nebo středně vyzrálým sýrům.
Odrůda Sangiovese, dává mohutná komplexní vína. Vino Nobile je jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Výborná volba k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům anebo jako plnohodnotný společník k pití 'jen tak'.
Vina Chianti jsou - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním z velkých vín Toskánska. Všechna tři víny jsou založena na odrůdě Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, a dává plná komplexní vína. Zde máme Chianti ve 'starém stylu', přidané odrůdy přidávají vínu na barvě a aroma. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou...
Víno Terre di Chiesina je 'nepravé Chianti' - hrozny pochází z Chianti oblasti, ale kvůli použití cementových tanků při zrání namísto dřevěných sudů muselo být deklasifikováno. Víno je založeno na odrůdě Sangiovese s menším přídavkem odrůd Merlot a Syrah pro zvýraznění aroma a chuti. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou...
Víno Matreca je kupáž tří tradičních odrůd střední Itálie a jedné 'importované' odrůdy, výsledkem je komplexní a vyvážené víno. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy z ryb a mořských plodů, z bílého masa nebo k výběru čerstvých sýrů. Víno je vyprodáno.
Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení!
Víno Animae představuje vrchol produkce vinařství Perlage. Při jeho výrobě nebylo použito dodatečného šíření. Doporučujeme užít si vína ‘jen tak’ při slavnostních příležitostech, v gastronomii víno můžeme párovat s pokrmy z ryb a plodů moře, nebo lehkým úpravám těstovin a zeleninovým salátům, také výtečné k pokrmům suši. Víno je vyprodáno, čekáme na...
V dubnové nabídce Vám přinášíme výběr šest rakouských vín z typických středoevropských odrůd: Frankovka a Veltlínské zelené. Vždy po dvou vínech z produkce vinařství Eichenwald Weine, Martin Reinfeld a Weingut Humer.
Croatina dává ovocitá vína s nízkým obsahem tříslovin. Pokud máte v oblibě vína s výraznou ovocnou vůní a chutí v kombinaci s vlivem dřevěných sudů, neváhejte a zkuste víno Arché! Ideální partner k pečenému červenému masu a vyzrálým sýrům.
Pokud máte zájem ochutnat raritní víno z málo pěstované odrůdy, máte zde jedinečnou šanci. Víno Suciaja z odrůdy Nibió se představuje ovocitým charakterem, doporučujeme k pečeným a grilovaným masům nebo středně vyzrálým sýrům.
Barbera ze starých keřů, která zrála v dřevěném sudu. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné k několikaleté archivaci. Poslední láhve.
Godeau Ducarpe je víno s plným těle, atraktivní ve vůni zralého černého ovoce. V chuti opět dominují ostružiny, černý rybíz, švestky a vanilka z dubových sudů. Víno s plným tělem, které nabízí více než naznačuje jeho cena :-)
Tempo d'Angelus je další z řady 'druhých vín' z Chateau Angelus - má za cíl nabídnout konzumentům příjemné víno s charakteristikou velkého vína ale za přiměřenou cenu dostupné a brzy po sklizni. Výtečný poměr výkon/cena :-)
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené, polosuché. Doporučujeme k zeleninovým i ovocným salátům, vhodné k dezertům nebo plísňovým sýrům, také jako aperitiv.
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy. Poslední láhve.
V květnové nabídce měsíce Vám přinášíme výběr šesti cuvée, čtyři červená a dvě bílá, oceněných v 1. kole soutěže Prague Wine Trophy 2023. Pět vín získalo Velkou zlatou medaili a jedno Zlatou medaili. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Boeri Limited Edition 2017, Barbera ze starých keřů, je koruna produkce tohoto vinařství. Výjimečné víno pro výjimečnou příležitost! Mohutné víno srovnatelné s víny Barolo a Brunello.
Víno Monferrato Dolcetto je univerzální víno, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno Senzavandalismi Bianco z odrůdy Passerina se představuje elegantní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře čerstvé víno s převládající chutí zralého ovoce a v závěru až minerálními tóny. Výtečné jako aperitiv nebo k pokrmům z ryb a mořských plodů, tepelně upravené zelenině nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Víno San Giovanni Bianco z odrůdy Passerina se představuje elegantní kombinací ovocných a květinových vůní, na patře čerstvé víno s převládající chutí zralého ovoce a v závěru až minerálními tóny. Výtečné jako aperitiv nebo k pokrmům z ryb a mořských plodů, tepelně upravené zelenině nebo ke krémovým a čerstvým sýrům.
Víno Senzavandalismi Rosso z odrůdy Cesanese se představuje čerstvostí a příjemnou kombinací ovocných a květinových vůní, na patře čerstvé víno s převládající chutí zralého červeného ovoce. Výtečné k pokrmům z bílého masa, těstovinám s masem a tepelně upravené zelenině nebo k výběru středně vyzrálých sýrů.
Ercole je harmonické víno s ovocným charakterem. Bylo vyrobeno ze starobylé odrůdy Nero Buono, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je výtečné samotné nebo jako společník k výrazným pokrmům z červeného masa nebo vyzrálým sýrům.
Víno Korí Brut je vyrobeno z bílé odrůdy Bellone a hodí se především jako společník k pokrmům středomořské kuchyně, především pak k pokrmům z mořských plodům a rybám, a také je ideální doplněk k vegetariánské kuchyni. Báječné při užití si vína ‘jen tak’. Poslední láhve.
Puntinata je lehké víno s ovocným aroma. Víno je vhodné k těstovinám bez masa nebo rizotu.
Argeo je komplexní víno s ovocným charakterem. Bylo vyrobeno ze starobylé odrůdy Cesanese, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k pokrmům z červeného masa i výrazným a k vyzrálým sýrům.
Castore je lehké a delikátní víno ze starobylé odrůdy Bellone, která je v regionu Lazio 'doma' a pili ji již staří Římané. Víno je vhodné k zeleninovým pokrmům, rybám nebo těstovinám bez masa. Poslední láhve.
Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.
Víno Pecorino "Cocciuto" se představuje intenzivním ovocným aroma, na patře cítíme ovocné tóny v kombinaci s příjemnou mineralitou. Výtečné k těstovinám, rybám a mořským plodům, bílému masu nebo k čerstvým sýrům.