Druhé víno z Chateau Lilian Ladouys...
Saline, víno Nizza DOCG ze stejnojmenné cru vinice, patří mezi vrcholy produkce vinařství, elegantní víno z hroznů Barbera. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína. Teď nebo třeba po 10 letech :-)
Bricco, víno Nizza DOCG z cru vinice Cricco di Nizza, patří mezi vrcholy produkce vinařství, mohutné víno z hroznů Barbera. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína. Teď nebo třeba po 10 letech :-)
Moncucco-Cavino, víno Nizza DOCG ze stejnojmenné cru vinice, patří mezi vrcholy produkce vinařství, mohutné víno z hroznů Barbera. Doporučujeme pít 'jen tak' kvůli plnému vychutnání charakteru tohoto exkluzivního vína. Teď nebo třeba po 10 letech :-)
Bricco, Barbera Superiore z cru vinice Bricco di Nizza, je vhodné pro párování s jídlem. doporučujeme k houbovému rizotu, těstovinám, tepelně upravené zelenině nebo méně výrazným úpravám červeného masa. Víno má výtečný potenciál pro dlouholetou archivaci.
Roero Arneis přináší bohatou kombinaci ovocných a květinových chutí a vůní. Doporučujeme je k zeleninovým salátům, lehčím úpravám ryb a bílého masa nebo k výběru čerstvých a mírně vyzrálých sýrů.
Montebello je elegantní víno, které nám přináší bohatou kombinaci ovocných a květinových chutí a vůní. Doporučujeme je k zeleninovým salátům, těstovinám, úpravám ryb a bílého masa nebo k výběru čerstvých a středně vyzrálých sýrů. Poslední láhve.
Víno Moncucco-Cavino je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů - od předkrmů přes těstoviny a drůbež až po méně výrazné úpravy červeného masa. Toto víno je vyprodáno. Doporučujeme Vám víno Bricco 2021, Barbera Superiore.
Víno Mandragola je kupáž dvou hlavních odrůd regionu Piemont - Barbera a Nebbiolo - s globální odrůdou Cabernet Sauvignon. Ideální pro párování s jídlem - k těstovinám s masem, méně výrazným úpravám červeného masa nebo výběru sýrů na závěr.