Katalog

Povolené filtry:
    Ocenění
    Odrůda

    Slevy

    Typ vína Počet produktů: 419

    na stránku
    Zobrazeno 391 – 419 z 419 položek
    • 310 Kč

      Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Díky zrání na kvasničných kalech se víno Grifone delle Roveri vyznačuje výraznými směsí ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.    

      310 Kč
    • 365 Kč

      Sanrome je příjemné čerstvé víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování se zeleninovými saláty, pokrmy z ryb a mořských plodů nebo těstovinami.

      365 Kč
    • 1 675 Kč

      V prosincové nabídce Vám přinášíme výběr vín z francouzské oblasti Bordeaux, všechna vína byla vysoce hodnocena (nejen) v soutěži Prague Wine Trophy 2022. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené 'víno bordó' :-)  V této 'malé sadě' dostanete tři vína ze standardní sady dle Vašeho výběru - napište do objednávky, která tři vína z níže uvedených chcete...

      1 675 Kč
    • 311 Kč  345 Kč  -10%

      Elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. Víno Aur-Oura patří do 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Ovada DOCG, ale bylo záměrně deklasifikováno. 

      311 Kč  345 Kč  -10%
      Sleva!
    • 495 Kč

      Croix Mouton 2016 je víno s vůní plnou lesního ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominují lesní plody a černý rybíz, pikantní koření a mladé dubové dřevo, je pěkně vyrovnaná a tvoří tak jeden lahodný, dobře pitelný celek. Velmi dobrý poměr kvalita vs. cena!

      495 Kč
    • 665 Kč

      Chateau Rahoul se představuje chutí a vůní zralého černého ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  

      665 Kč
    • 275 Kč

      Víno Beck Ink je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: 80% Zweigeltrebe a 20% Svatovavřinecké. Beck Ink je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je především k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zeleniny, ať už dušeným nebo grilovaným.

      275 Kč
    • 345 Kč

      Zweigeltrebe je čerstvé, příjemné víno pro konzumaci 'právě teď', i když má potenciál pro několikaletou archivaci. Univerzální víno k většině pokrmů, ale zvláště vhodné je k pokrmům z červeného masa a tepelně upravené zelenině, ať už dušené nebo grilované.

      345 Kč
    • 349 Kč  375 Kč  -7%

      Timorasso dává vína s komplexní květinovo-ovocnou vůní, v chuti kombinuje ovocitost s kyselinkou, dokonce ve víně ‚cítíme dřevo‘ a krémovitost i když víno zrálo pouze v nerezovém tanku. Doporučujeme především k pokrmům z ryb a mořských plodů a také k tepelným úpravám zeleniny.

      349 Kč  375 Kč  -7%
      Sleva!
    • 347 Kč  385 Kč  -10%

      Víno Rapp se představuje výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin. Toto víno může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. S výjimkou těžkých omáček a zvěřiny.

      347 Kč  385 Kč  -10%
      Sleva!
    • 446 Kč  495 Kč  -10%

      Víno Steira patří do 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Ovada DOCG. Elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr. ale výtečné i 'jen tak' pro vychutnání si vína samotného. 

      446 Kč  495 Kč  -10%
      Sleva!
    • 427 Kč  475 Kč  -10%

      Víno Reitemp se představuje plným tělem a výrazným ovocným charakterem v harmonii s obsahem kyselinek a tříslovin. Toto víno může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr, doporučujeme k výrazným úpravám masa. Výtečné je i 'jen tak' pro vychutnání si vína samotného. Také je vhodné i k další archivaci.

      427 Kč  475 Kč  -10%
      Sleva!
    • 295 Kč

      Víno Valdiba je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Valdiba je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 280 Kč

      Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy.

      280 Kč
    • 295 Kč

      Víno s plným tělem z tradiční odrůdy Ryzlink rýnský. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo výběrem polo-vyzrálých sýrů.

      295 Kč
    • 355 Kč

      Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

      355 Kč
    • 335 Kč

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.  Poslední láhve.

      335 Kč
    • 575 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého lesního ovoce v kombinaci s kořenitými a květinovými tóny. Výborné k úpravám bílého i červeného masa nebo výběru středně vyzrálých sýrů. Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. 

      575 Kč
    • 1 495 Kč

      Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Naše Barolo Lu je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu dalších 10 let. Biodynamické víno.

      1 495 Kč
    • 555 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích. 

      555 Kč
    • 735 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 12 rocích.  Doporučujeme před konzumací dekantovat. 

      735 Kč
    • 795 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.  Doporučujeme s předstihem dekantovat. 

      795 Kč
    • 355 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s ušlechtilým dřevem z dubových sudů. Výborné k úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. 

      355 Kč
    • 435 Kč

      Belgardo je elegantní a harmonické víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je výtečné pro párování s pokrmy s lanýži, ale v našem prostředí doporučujeme k těstovinám s masem, rizotu s houbami a téměř všem úpravám červeného masa, případně k výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      435 Kč
    • 395 Kč

      Víno Rosso Conero se představuje pěkným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní červeného ovoce, v nose cítíme také tóny tabáku, balzamika a bylinek. Výtečné k těstovinám, bílému masu, studeným nářezům, lehčím úpravám červeného masa nebo k méně vyzrálým sýrům.   

      395 Kč
    • 465 Kč

      Víno Treparcelle Ruché je elegantní víno, které je vhodné pro párování s širokým spektrem pokrmů z bílého i červeného masa nebo s výběrem vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      465 Kč
    • 499 Kč  525 Kč  -5%

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce v kombinaci s kořenitými tóny. Výborné ke všem úpravám červeného masa a hub nebo k vychutnání si vína 'jen tak' (pozor na vyšší alkohol!). Výtečné teď stejně tak jako po dalších 5 rocích. 

      499 Kč  525 Kč  -5%
      Sleva!
    • 423 Kč  445 Kč  -5%

      Roero Arneis Riserva je víno s plným tělem a pevnou strukturou přinášející bohatou kombinaci ovocných a květinových chutí a vůní. Doporučujeme je k těstovinám, úpravám bílého masa nebo k výběru středně vyzrálých sýrů. 

      423 Kč  445 Kč  -5%
      Sleva!
    • 695 Kč

      Alta Langa je příjemné víno s pěkným tělem přinášející vůně vyzrálého zeleného ovoce s nádechem chlebovinky a minerality. Výtečné jako aperitiv, doporučujeme také k předkrmům a zeleninovým salátům nebo pokrmům z ryb a mořských plodů.

      695 Kč
    Zobrazeno 391 – 419 z 419 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne