Katalog

Povolené filtry:
    Ocenění
    Odrůda

    Slevy

    Typ vína Počet produktů: 429

    na stránku
    Zobrazeno 361 – 390 z 429 položek
    • 355 Kč

      Víno "Kalefeno", kupáž Montepulciano se Sangiovese, se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z červeného masa (i ve výrazných úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr.   Poslední láhve.

      355 Kč
    • 311 Kč  345 Kč  -10%

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. 

      311 Kč  345 Kč  -10%
      Sleva!
    • 335 Kč

      Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.  Poslední láhve.

      335 Kč
    • 355 Kč

      Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

      355 Kč
    • 527 Kč  585 Kč  -10%

      Víno San Giovanni Rosso z odrůdy Cesanese se představuje čerstvostí a příjemnou kombinací ovocných a kořenitých vůní, na patře harmonické víno s převládající chutí zralého lesního ovoce. Výtečné k pokrmům z bílého masa, lehčím úpravám červeného masa, těstovinám s masem a tepelně upravené zelenině nebo k výběru středně a plně vyzrálých sýrů.

      527 Kč  585 Kč  -10%
      Sleva!
    • 555 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích. 

      555 Kč
    • 765 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích.  Doporučujeme s předstihem dekantovat. 

      765 Kč
    • 685 Kč

      Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 12 rocích.  Doporučujeme před konzumací dekantovat. 

      685 Kč
    • 295 Kč

      Mladé čerstvé víno z raritní odrůdy Veltlínské červené. Výtečný společník jídlu, doporučujeme párování s pokrmy z masa, bílého i červeného.

      295 Kč
    • 1 595 Kč

      V červencové nabídce Vám přinášíme výběr mladých vín ročníku 2022. V sadě na Vás čekají čtyři tichá bílá vína a dvě 'bublinková' bílá vína. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-) 

      1 595 Kč
    • 685 Kč

      Víno Vizzaro se představuje temně rubínovou barvou, která časem přechází do granátové, a plným kulatým tělem tělem. Ve vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do džemových tónů, na patře cítíme opět zralé červené ovoce a kořenitost, také díky dlouhému zrání v barrique soudcích. Doporučujeme jako společníka pro výjimečnou...

      685 Kč
    • 435 Kč

      Mompirone je elegantní víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od rizota nebo těstovin přes pokrmy z bílého masa až po úpravy červeného masa a zvěřiny nebo výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      435 Kč
    • 435 Kč

      Belgardo je elegantní a harmonické víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je výtečné pro párování s pokrmy s lanýži, ale v našem prostředí doporučujeme k těstovinám s masem, rizotu s houbami a téměř všem úpravám červeného masa, případně k výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      435 Kč
    • 626 Kč  695 Kč  -10%

      Mignane je víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. (Prozatím) mladé víno, které potěší především milovníky vín s výraznými tříslovinami, které se časem zakulatí. Výtečné pro párování s téměř všemi úpravami červeného masa a zvěřiny, těstovinami s masem, pokrmy z hub, případně k výběru vyzrálých sýrů. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      626 Kč  695 Kč  -10%
      Sleva!
    • 365 Kč

      Sanrome je příjemné čerstvé víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování se zeleninovými saláty, pokrmy z ryb a mořských plodů nebo těstovinami.

      365 Kč
    • 285 Kč

      Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy.

      285 Kč
    • 415 Kč

      Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Frinas - elegantní a harmonické víno, vhodné k rybám a mořským plodům, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům.  Poslední láhve.

      415 Kč
    • 2 995 Kč

      V sadě najdete tři špičková vína z oblasti Barolo, která zaujala porotu soutěže Prague Wine Trophy a získala Platinovou medaili za hodnocení nad 95 bodů. Doporučujeme k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečná vína pro výjimečnou příležitost! Teď stejně tak jako po dalších 10 letech. 

      2 995 Kč
    • 425 Kč

      Víno Heideboden je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Zweigeltrebe a Frankovky. Heideboden je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro archivaci.

      425 Kč
    • 595 Kč

      Svatovavřinecké z ‚cru‘ vinice Schafleiten patří mezi špičková vína z produkce Judith Beck. Víno s potenciálem k několikaleté archivaci, ale výtečné už teď. Párování s jídlem: doporučujeme k sušené šunce, čerstvým sýrům nebo ke zvěřině. 

      595 Kč
    • 221 Kč  245 Kč  -10%

      Základní víno vinařství, kupáž odrůd Barbera a Dolcetto, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.

      221 Kč  245 Kč  -10%
      Sleva!
    • 266 Kč  295 Kč  -10%

      Toto víno je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Ovada DOCG. Elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.

      266 Kč  295 Kč  -10%
      Sleva!
    • 246 Kč  265 Kč  -7%

      Víno Dolcetto příjemné víno s ovocitým charakterem vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - doporučujeme k těstovinám, tepelně upravené zelenině nebo lehčím úpravám červeného masa.

      246 Kč  265 Kč  -7%
      Sleva!
    • 275 Kč

      Blina je příjemné středně plné víno, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa (raději ne k těžkým omáčkám a zvěřině) nebo čerstvým a středně vyzrálým sýrům.

      275 Kč
    • 745 Kč

      Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘. Poslední láhve.

      745 Kč
    • 620 Kč  695 Kč 

      Parcella 563 je elegantní víno, které je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od rizota nebo těstovin přes pokrmy z bílého masa až po úpravy červeného masa a zvěřiny nebo výběru vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      620 Kč  695 Kč 
      Sleva!
    • 312 Kč  335 Kč  -7%

      Campolungo je elegantní víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od těstovin přes tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa nebo výběru sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.

      312 Kč  335 Kč  -7%
      Sleva!
    • 195 Kč

      Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa. 

      195 Kč
    • 176 Kč  195 Kč  -10%

      Víno Gioccia Secca je vyrobeno z typické piemontské odrůdy Cortese, podobně jako známá vína Gavi DOCG, ale je poníženo na úroveň Vino Bianco. Vyznačuje se jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.

      176 Kč  195 Kč  -10%
      Sleva!
    • 221 Kč  245 Kč  -10%

      Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno La Fornace se vyznačuje jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.

      221 Kč  245 Kč  -10%
      Sleva!
    Zobrazeno 361 – 390 z 429 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne