Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Víno "Kalefeno", kupáž Montepulciano se Sangiovese, se představuje pěkným plným tělem a příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce a ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z červeného masa (i ve výrazných úpravách) nebo k výběru sýrů na závěr. Poslední láhve.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům.
Víno ze starých keřů s plným tělem a pevnou strukturou kombinující vůně vyzrálého ovoce s kombinací živočišných tónů a výrazné třísloviny. Doporučujeme k dušeným a pečeným masům nebo k vyzrálým sýrům. Poslední láhve.
Víno Puncin je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Dogliani DOCG. Puncin je elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno San Giovanni Rosso z odrůdy Cesanese se představuje čerstvostí a příjemnou kombinací ovocných a kořenitých vůní, na patře harmonické víno s převládající chutí zralého lesního ovoce. Výtečné k pokrmům z bílého masa, lehčím úpravám červeného masa, těstovinám s masem a tepelně upravené zelenině nebo k výběru středně a plně vyzrálých sýrů.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 10 rocích.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 15 rocích. Doporučujeme s předstihem dekantovat.
Elegantní víno s plným tělem a pevnou strukturou se prezentuje vůní a chutí vyzrálého červeného ovoce a příjemnými tříslovinami. Výborné k úpravám červeného masa nebo k vychutnání si vína 'jen tak'. Výborné k pití již teď stejně tak jako po dalších 12 rocích. Doporučujeme před konzumací dekantovat.
Mladé čerstvé víno z raritní odrůdy Veltlínské červené. Výtečný společník jídlu, doporučujeme párování s pokrmy z masa, bílého i červeného.
V červencové nabídce Vám přinášíme výběr mladých vín ročníku 2022. V sadě na Vás čekají čtyři tichá bílá vína a dvě 'bublinková' bílá vína. Ochutnejte a najděte si to svoje oblíbené víno :-)
Víno Vizzaro se představuje temně rubínovou barvou, která časem přechází do granátové, a plným kulatým tělem tělem. Ve vůni cítíme příjemnou kombinací chutí a vůní vyzrálého červeného ovoce až do džemových tónů, na patře cítíme opět zralé červené ovoce a kořenitost, také díky dlouhému zrání v barrique soudcích. Doporučujeme jako společníka pro výjimečnou...
Mompirone je elegantní víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od rizota nebo těstovin přes pokrmy z bílého masa až po úpravy červeného masa a zvěřiny nebo výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Belgardo je elegantní a harmonické víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je výtečné pro párování s pokrmy s lanýži, ale v našem prostředí doporučujeme k těstovinám s masem, rizotu s houbami a téměř všem úpravám červeného masa, případně k výběru vyzrálých sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Mignane je víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. (Prozatím) mladé víno, které potěší především milovníky vín s výraznými tříslovinami, které se časem zakulatí. Výtečné pro párování s téměř všemi úpravami červeného masa a zvěřiny, těstovinami s masem, pokrmy z hub, případně k výběru vyzrálých sýrů. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Sanrome je příjemné čerstvé víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování se zeleninovými saláty, pokrmy z ryb a mořských plodů nebo těstovinami.
Mladé čerstvé víno z odrůdy Veltlínské zelené. Doporučujeme párování s drůbeží, tepelně upravenou zeleninou nebo studenými nářezy.
Vína Vermentino se vyznačují elegancí a ovocnými tóny v chuti, takové je i naše víno Frinas - elegantní a harmonické víno, vhodné k rybám a mořským plodům, zeleninovým salátům nebo čerstvým sýrům. Poslední láhve.
V sadě najdete tři špičková vína z oblasti Barolo, která zaujala porotu soutěže Prague Wine Trophy a získala Platinovou medaili za hodnocení nad 95 bodů. Doporučujeme k úpravám červeného masa včetně zvěřiny nebo výběru vyzrálých tvrdých sýrů. Výtečná vína pro výjimečnou příležitost! Teď stejně tak jako po dalších 10 letech.
Víno Heideboden je kupáž dvou tradičních odrůd středoevropského regionu: Zweigeltrebe a Frankovky. Heideboden je univerzální víno k většině pokrmů, ale výborné je k pokrmům ze zvěřiny, výrazným úpravám červeného masa zralým sýrům. Též vhodné pro archivaci.
Svatovavřinecké z ‚cru‘ vinice Schafleiten patří mezi špičková vína z produkce Judith Beck. Víno s potenciálem k několikaleté archivaci, ale výtečné už teď. Párování s jídlem: doporučujeme k sušené šunce, čerstvým sýrům nebo ke zvěřině.
Základní víno vinařství, kupáž odrůd Barbera a Dolcetto, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.
Toto víno je představitel 'šlechtické' denominace pro vína Dolcetto - Ovada DOCG. Elegantní víno s výrazným ovocným charakterem s nižším obsahem kyselinek a tříslovin, které může doprovázet všechny chody, od předkrmu až po talíř s výběrem sýrů na závěr.
Víno Dolcetto příjemné víno s ovocitým charakterem vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - doporučujeme k těstovinám, tepelně upravené zelenině nebo lehčím úpravám červeného masa.
Blina je příjemné středně plné víno, vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od drůbeže přes těstoviny a tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa (raději ne k těžkým omáčkám a zvěřině) nebo čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
Víno ve ‚francouzském stylu‘, doporučujeme milovníkům těžkých barikovaných vín. Víno lze párovat s výraznými pokrmy z ryb, vyzrálými sýry nebo si jej můžeme vychutnat samotné ‚jen tak‘. Poslední láhve.
Parcella 563 je elegantní víno, které je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od rizota nebo těstovin přes pokrmy z bílého masa až po úpravy červeného masa a zvěřiny nebo výběru vyzrálých sýrů na závěr. Ale nejlépe si je užijeme samotné při výjimečné příležitosti. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Campolungo je elegantní víno pocházející z vinice na svahu přírodního amfiteátru. Víno je vhodné pro párování s téměř jakýmkoliv jídlem - od těstovin přes tepelně upravenou zeleninu až k pokrmům z červeného masa nebo výběru sýrů na závěr. Vhodné též k několikaleté archivaci.
Tato Barbera je základní víno vinařství, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena. Doporučujeme zvláště k těstovinám a lehkým úpravám masa.
Víno Gioccia Secca je vyrobeno z typické piemontské odrůdy Cortese, podobně jako známá vína Gavi DOCG, ale je poníženo na úroveň Vino Bianco. Vyznačuje se jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.
Vína Gavi jsou založena na typické piemontské odrůdě Cortese a jsou řazena mezi nejlepší bílá vína Itálie. Víno La Fornace se vyznačuje jemnou kombinací květinových a ovocných vůní a chutí; doporučujeme jej k polévkám, pokrmům z ryb nebo čerstvým sýrům.