Katalog

Povolené filtry:
    Ocenění
    Odrůda

    Slevy

    Typ vína Počet produktů: 429

    na stránku
    Zobrazeno 301 – 330 z 429 položek
    • 255 Kč

      Ryzlink vlašský je středně plné víno, hrozny pochází ze dvou vinic s různým podložím, ze kterých získává jak příjemnou mineralitu tak i pěknou strukturu a aroma. Vhodný společník k párování s jídlem - od předkrmů přes pokrmy z ryb, bílého masa, těstoviny až po talíř středně vyzrálých sýrů na závěr. Víno je vyprodáno, čekáme na nový ročník.

      255 Kč
    • 236 Kč  315 Kč  -25%
      Výprodej!

      Pinot Grigio je v zahraničí nejznámějším 'italským' vínem. Zde můžeme ochutnat příjemné, lehké víno vhodné k zeleninovým salátům, rybě  nebo méně výrazným úpravám drůbeže.

      236 Kč  315 Kč  -25%
    • 295 Kč

      Die Zeitreise je kupáž tří odrůd: Frankovka, Zweigeltrebe a Merlot. Příjemné víno pro párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      295 Kč
    • 485 Kč

      Druhé víno z Chateau Lilian Ladouys je příjemné čerstvé víno s vůní zralého červeného ovoce. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce. Harmonické víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  

      485 Kč
    • 695 Kč

      Le Boscq je komplexní víno s vůní zralého červeného ovoce, čokolády, vanilky a tabáku. V chuti opět dominuje zralé červené ovoce, tabák a čokoláda a v závěru i pikantní koření a dubové dřevo. Víno s plným tělem, které tvoří jeden lahodný, dobře pitelný celek. Společník pro výjimečnou příležitost!

      695 Kč
    • 995 Kč

      Brunello di Montalcino patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 4,000 lahví tohoto nádherného vína. Tradiční odrůda zpracovaná netradiční metodou - víno zrálo v barrique soudcích. Víno pro výjimečnou příležitost!

      995 Kč
    • 480 Kč

      Rosso di Montalcino můžeme nazývat 'druhým vínem' velkého vína Brunello di Montalcino, které patří mezi nejoceňovanější vína Itálie. Víno Martina Rosso vytvořil vinařský nadšenec Tony Sasa, ročně produkuje jen asi 6,000 lahví tohoto nádherného vína. Víno pro chvíle potěšení! Poslední láhve.

      480 Kč
    • 565 Kč

      Sagrantino di Montefalco je 'ikonické víno' Umbrie a jedno z velkých vín Itálie. Marrone je víno je vhodné k výrazným pokrmům - pečená a grilovaná masa, hovězí, zvěřina až po výběr vyzrálých sýrů na závěr. Nebo si jej vychutnejte 'jen tak' bez jídla.  Víno má výtečný potenciál na dlouholetou archivaci.

      565 Kč
    • 395 Kč  425 Kč  -7%

      Víno Sanktum je likérové víno  vhodné k pečivu nebo sušenkám (ideální s umbrijskými 'tozzetti') nebo s vyzrálými sýry s modrou plísní.  

      395 Kč  425 Kč  -7%
      Sleva!
    • 495 Kč

      Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  

      495 Kč
    • 495 Kč

      Tour de Pez se představuje chutí a vůní zralého červeného ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s polo-plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  

      495 Kč
    • 665 Kč

      Chateau Rahoul se představuje chutí a vůní zralého černého ovoce díky převažujícímu vlivu Merlotu. Harmonické a šťavnaté víno s plným tělem. Společník pro snoubení s jídlem, doporučujeme pro párování s pokrmy z červeného masa nebo výběrem polozralých a vyzrálých sýrů.  

      665 Kč
    • 660 Kč  695 Kč  -5%

      Vescovo Moro je elegantní a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. 

      660 Kč  695 Kč  -5%
      Sleva!
    • 935 Kč

      La Roara je vlastně 'nepravé Amarone'. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost! 

      935 Kč
    • 1 965 Kč

      Tano je vlajková loď vinařství. Plné a dobře strukturované víno s výrazným projevem zralého ovoce a kořenitými tóny. Výtečné k výrazným úpravám červeného masa nebo k výběru vyzrálých sýrů. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné. Velké víno pro velkou příležitost!  Poslední láhve.

      1 965 Kč
    • 641 Kč  675 Kč  -5%

      Angelin je plné a harmonické víno s výrazným projevem zralého ovoce, medu mandlí a kořenitých tónů z ušlechtilého dřeva. Výtečné k pokrmům z ryb a bílého masa nebo k výběru sýrů s ušlechtilou plísní. Ale můžeme si víno vychutnat i jen tak samotné.

      641 Kč  675 Kč  -5%
      Sleva!
    • 1 395 Kč

      Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Naše Barolo Lu je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu dalších 10 let. Biodynamické víno.

      1 395 Kč
    • 385 Kč

      Pelaverga dává čerstvá vína s ovocitým charakterem ve vůni i chuti, která jsou výtečným partnerem k široké paletě pokrmů z masa, těstovinám i sýrům. Doporučujeme především k těstovinám s masovou náplní. 

      385 Kč
    • 761 Kč  845 Kč  -10%

      Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Massara je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.

      761 Kč  845 Kč  -10%
      Sleva!
    • 968 Kč  1 075 Kč  -10%

      Barolo je největší víno Piemontu a jedna z nejprestižnějších klasifikací v celé Itálii. Barolo Monvigliero je velké víno pro výjimečnou příležitost! Také vhodné pro archivaci - toto víno je výtečné k pití již nyní a má potenciál dalšího zlepšování po dobu nejméně dalších minimálně 5 let.

      968 Kč  1 075 Kč  -10%
      Sleva!
    • 347 Kč  385 Kč  -10%

      Volubile je výtečné víno s plným tělem, vhodné pro párování s pokrmy z červeného masa včetně grilovaného. Zajímavá alternativa k vínům Barolo - vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků. 

      347 Kč  385 Kč  -10%
      Sleva!
    • 385 Kč

      Bionzo je výtečná Barbera, harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Vhodné též k pití jen tak, ať už teď nebo za několik roků. 

      385 Kč
    • 485 Kč

      Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.

      485 Kč
    • 525 Kč

      Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost.

      525 Kč
    • 665 Kč

      Odrůda Sangiovese, která je dominantní odrůdou nejen Toskánska, ale v širším měřítku i celé střední Itálie, dává plná komplexní vína. Vino Chianti Classico je - vedle vín Brunello a Vino Nobile - jedním ze tří velkých vín vyráběných z této odrůdy. Doporučujeme toto víno k párování s pokrmy pro významnou gastronomickou příležitost anebo jen samotné pro...

      665 Kč
    • 998 Kč  1 085 Kč  -8%

      Víno The Oak představuje vrchol produkce vinařství, kupáž středoevropské odrůdy Frankovka v kombinaci s globálními odrůdami Cabernet Sauvignon a Merlot. Velké víno s výrazným vlivem dřeva, vhodné pro pití nyní stejně tak jako po dlouholeté archivaci. Příjemný společník pro chvíle zamyšlení nebo pro párování s výraznými pokrmy z červeného masa nebo...

      998 Kč  1 085 Kč  -8%
      Sleva!
    • 425 Kč

      Víno Blaufrankisch Reserve z vinice Ungerberg se řadí k vrcholům produkce vinařství. Elegantní víno s plným tělem, doporučujeme vychutnat si je 'jen tak', případně k úpravám červeného masa, těstovinám s masem nebo k tepelně upravené zelenině.

      425 Kč
    • 395 Kč

      Das Federviech je příjemné víno pro vychutnání vína samotného nebo jako společník k párování s jídlem - k pokrmům z červeného masa, těstovinám s masem, tepelně upravené zelenině nebo výběru sýrů na závěr.

      395 Kč
    • 315 Kč

      Ribota je perlivé víno s nižším obsahem alkoholu a vyšším zbytkovým cukrem, který však díky vyššímu obsahu kyselinek nedominuje v chuti a víno tak působí čerstvým a osvěžujícím dojmem. Výborné víno ke sladkým dezertům nebo pro pití 'jen tak' zvláště v letních dnech. 

      315 Kč
    • 345 Kč

      Martinette představuje prostřední úroveň ze tří vín Barbera v nabídce vinařství. Harmonické ovocité víno vhodné k téměř jakémukoliv jídlu s výjimkou těžkých úprav červeného masa nebo zvěřiny. Bezkonkurenční víno v poměru kvalita/cena, dlouhodobě naše nejprodávanější víno! 

      345 Kč
    Zobrazeno 301 – 330 z 429 položek

    Je Vám více než 18 let?

    Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

    Ano Ne